意見反饋
義工

嬰兒醫護 今日: 12|主題: 77706

有無人睇過劉健宇doctor ?兒科專科

民房

國民生產總值:70

有無人睇過劉健宇doctor ?兒科專科

friend 介紹, 唔知好唔好..係 左敦..

大宅

國民生產總值:1751

Re: 有無人睇過劉健宇doctor ?兒科專科

我睇過果個叫"劉定宇", 係唔係同一個人?

民房

係呀....我打錯左
你睇過啦? ok ma?

大宅

國民生產總值:1204

我仔睇過, ok架, 佢都好專既.
but 都要睇下你睇邊方面.

民房

睇腸胃呀....

民房

你個b 有無係佢度打肺炎鏈球菌針? $ 850 一打呀?我個b要打2針呀....

大宅

國民生產總值:1204

ca907 寫道:
睇腸胃呀....

ok架, 佢睇過咁多仔, 好有experience.

大宅

國民生產總值:1751

我99都話佢睇腸胃好, 所以叫我帶亞囝去睇佢(佢有一次腸胃炎), 都ok啦, 打左一支針(我主動要求打, 想亞囝快d好), 食左藥幾日就好番, 不過之後再睇佢(一般傷風咳)就食哂成支藥水都唔好, 最終要睇另一個先好, 所以就無再睇佢, 佢都幾貴吓, 好似睇一次要$380.-。

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.