意見反饋
義工

產前產後 今日: 7|主題: 240808

有左BB後個胸係咪會脹大 ??

洋房

國民生產總值:39

有左BB後個胸係咪會脹大 ??

點解我好多朋友都話會大左,但我又唔覺自己大左, 有冇人同我一樣冇咩變化架,除左NIPPLE變深色左但係就唔覺大左, 係咪唔變大代表冇 奶水 ,如果我想喂人奶咪唔得囉 ??

好苦惱啊!!
gaby :-P

該用戶已被刪除

Re: 有左BB後個胸係咪會脹大 ??

大宅

國民生產總值:1235

mmkwok:
我同你o既情況一樣, 個胸好似完全冇大到, 不過又唔使驚, 到時夠就夠, 唔夠都冇計, 天意黎ge, 盡力而為啦

大宅

國民生產總值:2158

我都係無乜大過呀,本身都細,衣家脹得丁丁咋,我諗唔駛買過d(爸爸)都得喇,好似話頭個五個月大就大,之后就會定,我唔係怕,之不過我未c過大的感覺想c下~~

[

複式洋房

國民生產總值:118

更係會大D啦..... 我連Bra都要換埋 !!

大宅

國民生產總值:1235

又唔好話梗係會大D, 世事無絕對, 事實擺在眼前, 有D媽咪(連我在內)的確冇乜變化, 咪又係咁過.......
如果真係可以大D就好喇........

大宅

國民生產總值:1115

我剛剛有左時個胸痛差不多一個月,連"爸爸"都要換.依家每隔兩個星期就有脹大感覺,唔知係咪bb一路大,個胸就會係咁脹大

別墅

國民生產總值:973

really become bigger and bigger now...

大宅

國民生產總值:3974

好媽媽勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

我無乜變化..無脹大

侯爵府

國民生產總值:21128

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

我自己脹左兩個cup,
由4個月開始就已經要換晒d bra,
我試過拎番d舊bra出黎帶,
會超窄, 箍到個肚架~
但求順利  

複式洋房

國民生產總值:486

我都係升咗兩個cup,不過現在我6個月已經好似無咩點變了 :mrgreen: :mrgreen:
[url=C:\Documents and Settings\HA\My Documents\My Pictures]C:\Documents and Settings\HA\My Documents\My Pictures[/url]

複式洋房

國民生產總值:422

我記得好似八、九個月時,會再大點,生完後,若餵人奶,會繼續大,但有咩用,唔餵奶和修身後,會細番!!!!

大宅

國民生產總值:2342

畀面勳章

我有咗3個月時已經要買過d bra bra,而家5個多月又好緊喇,咁再落去,咪要買多兩三四次

有冇其他mama可指教呀?! :-(

大宅

國民生產總值:2158

如果我係你,我唔會介意買多5,6,7,8,次bra bra
[

大宅

國民生產總值:1798

第一胎都生都係大得1個cup, 餵完人奶就打回原形, 今胎20wKs已經大左2個cup, 希望到生可以再大1-2cup,
如果餵完奶, 留番1-2cup俾我都開心死

複式洋房

國民生產總值:123

漲大+漲痛......
本身係小型果隻, d bra 有空間隙o既, 有b後, 冇統計過大左幾多, 就係知d bra 全部唔o岩, 周圍"bit" d肉出黎, 我諗要盡快換過d bra, 如果唔係我遲早透唔到氣...我老公見到咁...始終都係男人黎o者...仲要不嬲都冇咁大....梗係會手多啦, 搞到我個胸鬼咁痛,我就恐嚇佢, "你再搞, 陣間噴d奶出黎, 噴落你度。"(當然係無可能啦...... )

子爵府

國民生產總值:11888

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

simonssquaw 寫道:
。。。。我就恐嚇佢, "你再搞, 陣間噴d奶出黎, 噴落你度。"(當然係無可能啦...... )

到你生左之後就有可能啦

子爵府

國民生產總值:11888

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

其實除左 cup size 會大,後期成個 ribcage 既圓周都會大左,所以賣孕婦 bra 既地方會有 d extension, 比你扣響個 bra 既扣上面黎增長。

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.