意見反饋
義工

自由講場 今日: 4954|主題: 1004533

跳至
綜緩出雙糧已經通過咗啦~大家點睇?

別墅

國民生產總值:965

綜緩出雙糧已經通過咗啦~大家點睇?

我就覺得兩睇,對o個老人家的確係好事,但有d十零廿歲後生仔女黎講,真係害死佢地~

水晶宮

國民生產總值:73939

好媽媽勳章

Re: 綜緩出雙糧已經通過咗啦~大家點睇?

通過左啦?生果金有無架?我公公有拎生果金架

水晶宮

國民生產總值:64909

叻叻勳章 畀面勳章

東甩 寫道:
我就覺得兩睇,對o個老人家的確係好事,但有d十零廿歲後生仔女黎講,真係害死佢地~

同意....

水晶宮

國民生產總值:64909

叻叻勳章 畀面勳章

仲有比埋果d一家幾口都唔做野果d真係.....

水晶宮

國民生產總值:73939

好媽媽勳章

agree,我公公成八十歲人,都寧願去做野唔拎綜援,都唔知點解依家d人咁無大志
貝貝 寫道:

仲有比埋果d一家幾口都唔做野果d真係.....

別墅

國民生產總值:965

啱啱新聞話應該年中會出架啦,但只係出多一個月標準金額,我都覺得會益咗o個d一家幾口唔使做,得閒飲吓茶,一係打吓麻雀仔o個d,都唔知政府係唔係無腦架,有人仲話要檢討綜緩金額,咩世界呀

子爵府

國民生產總值:14300

個政府好不知所謂lor 廢都不堪 :tongue:

珊瑚宮

國民生產總值:107445

好媽媽勳章 畀面勳章

點諗??齊齊唔好做去拎綜緩囉...雙糧喎...唔係人人都有架

政府真係痴上腦..想香港死就好d講啦...以前就唔好成日話50年不變 等我地依d香港人早走早著嘛..就係信佢個50年..依家都唔知死去邊好

男爵府

國民生產總值:8325

真係唔知咩世界 唔駛做有雙糧
有好多人捱生捱死都無雙糧出,你話~啲人點會想去
溫嘢做吖 撓埋對手等政府養好過啦

禁止訪問

國民生產總值:2840

男爵府

國民生產總值:6880

嘩~~~ 綜緩有得出雙糧啦...
佢哋...又可以..去多幾次旅行啦....
等我1家人都走去..攞綜緩先得
難為我老公日做夜做都冇雙糧
佢班綜緩人仕,唔先做都有綜緩攞.........

瑪瑙宮

國民生產總值:133947

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

以後唔洗成日都係我請食飯

男爵府

國民生產總值:6880

50年不變,政府得個講字乍......
唔夠1年就變左啦..........
真係...掛住97前的香港

大宅

國民生產總值:3957

用晒d積蓄,準備攞綜緩

伯爵府

國民生產總值:18078

畀面勳章

Re: 綜緩出雙糧已經通過

公爵府

國民生產總值:25245

畀面勳章 環保接龍勳章

Panny8856 寫道:
用晒d積蓄,準備攞綜緩

同意
攞綜緩仲可以去旅行呀!

珍珠宮

國民生產總值:44189

hashtag影視迷勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章

去開心吓囉,難為我地d納稅人想去旅行都諗過度過

男爵府

國民生產總值:6535

Re: 綜緩出雙糧已經通過

綜媛都有雙糧 就唔駛錦辛苦返工呢 !
返工仲係冇雙糧...錦都可以 :tongue:
晴晴囡囡出世於2005年4月7日出生的  :-)
晴晴的網頁

複式洋房

國民生產總值:158

Asher 寫道:
真係唔知咩世界 唔駛做有雙糧
有好多人捱生捱死都無雙糧出,你話~啲人點會想去
溫嘢做吖 撓埋對手等政府養好過啦

非常同意

大宅

國民生產總值:2508

lilyyim 寫道:
[quote]
Panny8856 寫道:
用晒d積蓄,準備攞綜緩

同意
攞綜緩仲可以去旅行呀!

[/quote]

咪係,仲使乜做呀

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.