意見反饋
義工

美容扮靚 今日: 100|主題: 123760

跳至
有冇人做過微針MTS嫩膚?分享下

大宅

國民生產總值:1003

有冇人做過微針MTS嫩膚?分享下

我做左第2次,主要係治潦凹凸洞,毛孔真係明顯細左6成,同埋出少左油脂粒.價錢都幾貴架,但好過買成堆護膚品係屋企冇效果.
以前都做過彩光/磨皮之類,但對我D火山凹凸洞似乎冇乜效.
彩光去斑都OK既

大宅

國民生產總值:4506

Re: 有冇人做過微針MTS嫩膚?分享下

我想知你係那裡做,聽話對肚紋都好有效? 係唔係呀....你做幾錢呀?謝謝

複式洋房

國民生產總值:377

同我做炭激個醫生都有做MTS, 佢都有同我講解過, 佢話個原理係透過一個針"look" (共192針) 在皮膚 (面上或肚皮)做出好多小針孔, 一邊"look"一邊塗上針對個別情況的藥水 (通常係d美白原素, 維他命, botox 等等), 呢D藥水會透過小孔滲入皮膚, 而小針孔就刺激身體去"修補"皮膚, 做出新的骨膠原, 新皮膚會較嫩滑有彈性, 可以收細毛孔同整平凹凸孔, 又可改善肚皮生完仔d紋,
早排佢仲同幾個做美容醫生去韓國開醫學會議交流MTS治療心得, 有d雜誌都有講,
不過我做左炭激已經好正, 同埋我怕痛, 所以我冇做MTS, 不過我都有介紹d有凹凸孔朋友去做MTS, 見佢地效果都幾好, d 凹凸孔平左好多, 佢地話唔痛, 不過都幾貴, 冇辦法, 鬼叫要靚
Yumi 寫道:
我做左第2次,主要係治潦凹凸洞,毛孔真係明顯細左6成,同埋出少左油脂粒.價錢都幾貴架,但好過買成堆護膚品係屋企冇效果.
彩光去斑都OK既

子爵府

國民生產總值:11033

咁即係幾銀呀 ??

大宅

我做2千幾一次,臉部5次已經足夠,一次已經睇到效果,我打算做到第4次停.
我個friend下星期去做肚紋,遲下同大家報告下佢做成點

中環有個醫生收4千幾一次

大宅

國民生產總值:3955

我做左3次碳激.....有改善..但唔係真係咁正囉.....
唔知新呢隻 VS 碳激...邊隻好d呢

別墅

國民生產總值:889

可唔可以PM個醫生GE電話比我? 唔該!

子爵府

國民生產總值:11033

Yumi,

係咪遂次比架?有無逼你買course , skin care 咁呀?

複式洋房

jw,
咁你做完炭激療程未? 醫生話如果做完炭激都重想改善多d, 係可以考慮做埋MTS, 不過我做過d friend 話有d位(皮肉薄d)會有d痛

jw 寫道:
我做左3次碳激.....有改善..但唔係真係咁正囉.....

大宅

國民生產總值:4506

yumi,

等你朋友做完肚紋,快d來分享,我好心急......做個肚要幾錢,係唔係醫生做呀....

大宅

garon
我係遂次比架,點會逼你買course呢!好少醫生會逼你買course,skin care 有少少送比你試用,用得好佢都係用入貨價比你買,而且佢冇必要係skin care 度賺你錢,你可以照用番自己屋企D保濕護膚品,但做左MTS記住一定要用防曬產品.
因為我之係佢度做過透明酸質隆鼻+打BOTOX,所以佢都送左好多Skin care比我.

wellyma
我覺得碳激唔夠MTS好,我都有朋友做過,唔知係咪人人唔同呢~係有D位痛D架,想靚冇辦法啦

Daphne
係醫生幫我做架

複式洋房

醫生話MTS此終有 侵入/創傷 性, 所以都suggest做碳激先, 都唔得先做MTS

該用戶已被刪除

洋房

國民生產總值:43

Yumi:

可唔可以PM個醫生ge details to me pls~!
Yumi 寫道:
彩光去斑都OK既

複式洋房

M&MMOM,
you are very right,

""另外,要分清是毛孔還是凹洞,好似話炭粉Laser収不到凹洞!!""

男爵府

國民生產總值:5790

yumi,
我想問你係醫生度做透明酸質隆鼻+打BOTOX要幾錢呀?同埋keep到幾耐?

大宅

透明酸質隆鼻+打BOTOX keep到半年-9個月,視乎醫生打既分量,我打唔算平架,都要3千幾!!唔知點解有d地方,例如:變xD $2000可以咁平,我唔敢去,聽講支針水來貨價都差唔多2千.
我有考慮過黃x川醫生,但佢要$6800

水晶宮

國民生產總值:55337

好媽媽勳章

jw 寫道:

咁你d 暗粒好d未呀?!?! 我做完個treatment 都2個月左右,到現在都keep 得好ok! 我之前收過兩個媽咪的pm話我知做咗之後出多咗暗粒, 攪到我依家唔敢介紹其他媽媽去呀, 雖然話個個受laser 的情度唔同, 但有時都好似有d 唔好意思咁.

我介紹你個間, 依家做買一送一到月尾, 心思思想做下tim.

如果有人做咗報下料啦~~~

大宅

國民生產總值:3955

多謝關心
粒粒未停過

民房

國民生產總值:8

可唔可以話我知你医生contact? 我想compare吓! 好想做啊! Thank you!

跳至
  • 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.