意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 40|主題: 38902

大肚時仲有冇do do?

民房

國民生產總值:12

大肚時仲有冇do do?

如果冇, 會唔會好影響感情?

大宅

國民生產總值:3602

Re: 大肚時仲有冇do do?

有呀,只係生之前同生後一段時間冇囉...

影唔影響感情,視乎雙方囉...或者二公婆都超緊張個肚,怕會有乜影響呢...每個人價值觀唔同嘛...
http://hk.myblog.yahoo.com/kityo-bear/

子爵府

國民生產總值:11965

好媽媽勳章

有呀...

[url=http://lilypie.com][img]

別墅

國民生產總值:671

我依家有咗三個月咋。。。一路都有窩~不過我林可能當個肚肚大出來,好實在甘feel到BB存在的時候,就會就住就住囉~ 老公好緊張個B架~~ 影唔影響夫妻感情呢D真係對對夫婦唔同,其實,兩公婆,如果你有甘既concern,可以同你老公講丫嘛 ~ 唔好自己亂估,然後搞到自己過份擔心啊~對BB唔好架

男爵府

國民生產總值:9032

三月前都仲有,但三月時照結構醫生話我胎盤低,叫唔好同老公行埋,所以都冇喇,好彩老公呢排都多野做,如果唔係都真係唔知佢點解決(加上佢點做都唔會比我知 )

大宅

國民生產總值:1656

唔一定行埋,你都可以幫佢用第二種方法解決架!

該用戶已被刪除

超級版主

國民生產總值:67772

2018勳章 超級版主 BK Milk勳章 15週年勳章

2fungs 寫道:
唔一定行埋,你都可以幫佢用第二種方法解決架!

進行非陰道性交

大宅

國民生產總值:1656

但...我唔係講後門喎!

bktcc 寫道:

進行非陰道性交

伯爵府

國民生產總值:15299

有呀~陀阿仔時一直都無所謂..都有第2胎因為頭果個月有出血既情況,醫生話係作小產,所以叫我地最好3個月後先行房,所以無do,到咗近期就有do返囉..不過今次到我唔係好想do~可能我陀依胎比較緊張掛
大b駿逸細b駿晞

男爵府

國民生產總值:6555

no

複式洋房

國民生產總值:425

我大左肚咁耐,都係同老公行埋過2-3次咋
我都有問我老公,咁耐無do佢會唔會好辛苦
佢話呢

伯爵府

國民生產總值:18060

好媽媽勳章 醒目開學勳章

有呀,唔太疏,唔太密,平均一星期都有一次 ,反而生完有近一個月沒有,可能開刀關係吧!

大宅

國民生產總值:2648

精液有催生作用

大宅

國民生產總值:2212

好媽媽勳章

一直都有. 只係次數比以前少左...冇咁密
不過都1個星期1,2次...

咩原來胎盤低唔好行埋呀??
我前幾日產檢, 醫生話我胎盤低, 但唔知係咪我mummy係度. 醫生又冇叫我唔好行埋住喎.... 係咪真ga??

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.