意見反饋
義工

夫婦情感 今日: 114|主題: 38909

跳至
你地最討厭做屋企既乜野

男爵府

國民生產總值:5598

你地最討厭做屋企既乜野

我 : 煮飯

子爵府

國民生產總值:10110

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 睛靈勳章 BK Milk勳章

Re: 你地最討厭做屋企既乜野

我: 洗碗

大宅

國民生產總值:3602

我唔使煮飯洗碗...最討厭...抺塵,因為間屋都幾大塵,如果日日抺都仲dirty,所以我好少抺,等老公抺...haha~
http://hk.myblog.yahoo.com/kityo-bear/

子爵府

國民生產總值:11965

好媽媽勳章

洗碗...

[url=http://lilypie.com][img]

別墅

國民生產總值:521

洗廁所

大宅

國民生產總值:2383

好媽媽勳章 醒目開學勳章

熨衫

男爵府

國民生產總值:5969

掃屋出面既樹葉,唔係驚辛苦,係怕左d蚊咋 :-(

知足常樂     平凡是福 

大宅

國民生產總值:1011

洗碗

珍珠宮

國民生產總值:42239

叻叻勳章 wyeth冷知識勳章 2011至尊種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 親子達人勳章

掠衫...好倦

大宅

國民生產總值:3531

樣樣家務都討厭做,叫老公做不如自己做,因為佢會越幫越忙,結果都係自己做晒

複式洋房

國民生產總值:305

抹窗,洗冷氣隔塵網,洗窗廉,熨衫,洗廁所

大宅

國民生產總值:3665

我比較懶,樣樣家務都唔鍾意做........最憎煮飯..........

侯爵府

國民生產總值:20981

認識瑞士牛牛第一回 熱血勳章 好媽媽勳章 畀面勳章

jessicashek 寫道:
熨衫

me too

禁止訪問

國民生產總值:2769

大宅

國民生產總值:3425

煮飯

男爵府

國民生產總值:8322

洗廁所抹浴室,最怕去霉菌。 :tongue:

大宅

國民生產總值:4867

好媽媽勳章

打掃同買餸
快樂可人兒
:-DResults:

侯爵府

國民生產總值:21704

家務唔怕做, 但最憎洗wok, 由細到大都係

伯爵府

國民生產總值:15299

pianocalvin 寫道:
樣樣家務都討厭做,叫老公做不如自己做,因為佢會越幫越忙,結果都係自己做晒

me too~
叫死佬洗碗好多時洗完都仲係油淋淋要我洗多次,咁不如我自己洗!!!佢吸塵又係好"求其"吸完後仲有好多地方有塵同垃圾,問佢點解地下仲有垃圾,佢就話"無呀我見到佢大件呀麻吸唔到咪唔吸囉~..我:咁你又唔執去掉!!!佢就會話唔記得咗呀麻,又係要我執去掉~小!!咁不如我做喇 而且仲有既就係,我習慣吸完塵就立刻拖地,佢地死粉腸可以吸完塵就死去打機,問佢幾時先拖地,佢就話遲d先,攪到好多時半夜3,4點先去拖地,一係就唔拖,幾日後先同我拖返!!!我咪同佢講囉,你次次都係隔咁耐先拖地,地下又好多塵喇,咁你之前吸塵黎做乜??佢會答我"咁拖地前再吸多次塵囉~我暈喇!!咁你不如一早吸完塵就死去拖地喇,多此一舉...但我話我去做喇佢又話唔好,驚我整親...但見到佢懶懶閒咁我又好鬼火喎!!真係想打獲佢呀
大b駿逸細b駿晞

男爵府

國民生產總值:6882

洗碗...
好臭

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.