意見反饋
義工
[2007年] 私家照"結構性超聲波", 記得早d book!

大宅

國民生產總值:3235

私家照"結構性超聲波", 記得早d book!

我無睇政府, 會直接去龔羽一度做, 今日book已經book到7月頭了~
無睇政府既記得早d去book~

[/url]

複式洋房

國民生產總值:357

Re: 私家照"結構性超聲波", 記得早d book!

咩叫結構性超聲波?有咩用?check d咩?

複式洋房

國民生產總值:125

我未照結構性,不過聽朋友講係照吓佢啲器官齊唔齊全,包括數手指、腳指、眼、耳、口、鼻同埋內臟是否全部齊全!

大宅

國民生產總值:3235

"結構性超聲波"係18-22weeks照的,
可以照到bb既手指腳趾齊唔齊,
有冇兔唇,
心, 肝, 脾, 肺, 腎正唔正常, 血管, 等等等等...

政府未必有個個有得照的~

[/url]

男爵府

國民生產總值:9368

畀面勳章

廣華有得照

我book左6月6日做, 到時18week lu

大宅

國民生產總值:4951

2018勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 15週年勳章 親子王國15週年勳章 親子王國15週年勳章

我都book到6月12日係廣華照

男爵府

國民生產總值:5641

好媽媽勳章 醒目開學勳章

Hi, 我想問是否直接去廣華book or 要問醫生是否有得做,因我是在QE生的??

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.