意見反饋
義工
跳至
[2007年] 我望住d相同日記..喊到收唔到聲

別墅

國民生產總值:750

我望住d相同日記..喊到收唔到聲

睇住佢...係幾咁可愛~真係等埋daddy黎..笑住咁走~
我仲喊住咁攬住自己個bb呀~

19/4...宇廷走了

http://www.babyhome.com.tw/calendar/0,mid1166913.htm

大宅

國民生產總值:1074

Re: 我望住d相同日記..喊到收唔到聲

睇左少少, 眼淚已經忍唔住咁流落黎,
實在冇勇氣再睇落去....... :-(

大宅

國民生產總值:1412

睇o左少少, :-( :-( :-( ........non-stop.

洋房

國民生產總值:72

我個心好酸,眼淚直流,看了一篇不敢再繼續 .

別墅

國民生產總值:919

我看了不少。。。。一直 :-( :-( :-(
我认为他们都很strong...很感动....希望不愉快的事情少一点出现就好了!!!

男爵府

國民生產總值:9752

好媽媽勳章 2011精緻種植勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我都係呀,睇左小小已經係咁喊,唔敢再睇落去,個 bb 真係好可愛,希望佢下世會係一個健健康康,生活愉快既bb!! :-(

大宅

國民生產總值:2802

一路睇一路喊呀 :-( :-(
睇完好感觸呀,自己能夠有個健健康康嘅bb,其實已經係幸福呀。

大宅

國民生產總值:1345

每個媽咪都想自己有一個健康既BB, 當然有幸有不幸, 睇完呢個日記, 覺得宇廷真係好堅強, 我都一邊睇, 差D喊出來.

願所有BB都健康快樂成長, 開開心心!

侯爵府

國民生產總值:23641

嘩,我一睇就睇4月19日個篇喊到收唔到聲呀! :-( :-(

願天下所以小朋友身體健康, 日日都開心快樂!!

大宅

國民生產總值:1863

一路睇眼淚一直咁流, 我係度諗, 假如我係果個bb既媽媽, 我一早已經撐唔到落去, 或者我地更應該慶幸, 上天賜我地一個健康快樂既bb, 至少係我地每日放工回家, 佢必定送上一個甜美笑容, 就算係公司幾忙,心情幾差都好, 都立刻甜在心頭!!! 睇完之後完完全全感覺到bb已經霸佔左我心入面最重要既位置, 睇住眼前既bb,撫住佢隻小手, 我唔奢望佢有一番大作為, 只希望佢一生開開心心, 快快樂樂, 無憂無慮, 已經心滿意足了 !!! 相信呢個一定係每個爸爸媽媽既願望!!!!!

:-( :-( :-( :-(

複式洋房

國民生產總值:323

真係好感動呀,我都一路睇一路喊,如果係我既話,我一定撐唔到~~~願天下既bb都健健康康!!!

伯爵府

國民生產總值:18078

畀面勳章

:-( :-( :-(

複式洋房

國民生產總值:355

我睇咗小小已經喊喇! 都無勇氣睇落去, 諗想自己有個健康嘅bb 真係好幸福, 上天對我同老公真好,
一個小生命比佢到呢個世界, 點解要佢咁快走...點解...佢做錯d 咩!!

我會好好照顧我bb

大宅

國民生產總值:2184

見你地甘講, 我睇都唔敢睇呀.....

珍珠宮

國民生產總值:37283

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章

我只係睇佐最後果日既第一段已經唔能夠睇落去。

好sad。 :cry:

男爵府

國民生產總值:7208

畀面勳章

如果我係佢媽咪,我諗我一早已經撐唔住
我睇咗幾頁,d眼淚就不停流
:-( :-( :-(

侯爵府

國民生產總值:23517

2011至尊種植勳章 畀面勳章

只願天下bb健康成長~

別墅

國民生產總值:795

一睇已經喊到收唔到聲, 個bb真係好可愛, 希望佢可以帶住微笑安息, 永遠記住佢爸爸媽媽啦! :-( :-( :-(

子爵府

國民生產總值:11242

好媽媽勳章 畀面勳章

me2 :-( :-(
bonniec2000 寫道:
一睇已經喊到收唔到聲, 個bb真係好可愛, 希望佢可以帶住微笑安息, 永遠記住佢爸爸媽媽啦! :-( :-( :-(

侯爵府

國民生產總值:20366

大家以為係必然既事... 其實唔係人人都可以得到~~ :-(

我無想過要望子成龍~ 我只求 BB 健康快樂, 做個好人~

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.