意見反饋
義工

產前產後 今日: 4|主題: 240809

請問有無人在仁安分娩或剖腹是住私家房的?

洋房

國民生產總值:65

請問有無人在仁安分娩或剖腹是住私家房的?

可否分享下埋單幾多錢?係唔係只有女士可以陪宿,男士不可以?Thanks!

伯爵府

國民生產總值:18078

畀面勳章

Re: 請問有無人在仁安分娩或剖腹是住私家房的?

我生大仔時住頭等房的 老公都可陪睡>>佢睡SOFA 我而家有第2個>>懷了個多月 仁安2月1日加價>>>分娩套

伯爵府

國民生產總值:18595

醒目開學勳章 BK Milk勳章

幾個月前check過~
私家房可以加床 (free)~因為間房得你一個, so 邊個陪宿都得
因為好多charges會貴d, 你最好問清楚e生
for your ref, Dr Yu 私家房收$20k e生費(可能有價講)
佢話2006年有2個case (開刀), 一個 埋單~$85k, 另一個~$95k
(當時已加價)
同埋$2300嗰間好細, $2500嗰間已經ok

洋房

今曰打去仁安查詢過,姑娘話只可以女士陪宿,因成層好多產婦男士陪宿唔方便。Bunnylee, 請問妳邊年生大仔?唔知係唔係轉

洋房

Hi kerkermui,

原來住私家房,醫生費會收貴的

伯爵府

畀面勳章

我01年生大仔 私家房應該俾WOR>>>2人/4人應該就唔得 打電話問 D姑娘好似唔係咁清楚>>>因為我前天問她們住房價時,問$2XXX同$3XXX D房有什麼分別時,佢

男爵府

國民生產總值:7423

我上個月問過過夜問題, 仁安話2人房只可以加$比女仕過夜, 但係私家房就可以比先生過夜bor

伯爵府

畀面勳章

大宅

國民生產總值:2026

我05年生囡囡時都係住仁安私家房,connie yuen接生.面積都ok,有sofa招呼人客,同埋有私家洗手間.而老公6日都有陪我過夜,可以加錢比床佢訓,唔好咁辛苦訓sofa
而埋單大約6萬幾,我bb係開刀的.

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.