意見反饋
義工

自由講場 今日: 4623|主題: 1004732

執到張八達通,你會唔會攞去用or如何處理?
該用戶已被刪除

執到張八達通,你會唔會攞去用or如何處理?

男爵府

國民生產總值:9315

Re: 執到張八達通,你會唔會攞去用or如何處理?

老實講, 我會o羅晒入面d錢出來

[/url]

大宅

國民生產總值:1083

RACHEL&MAVIS
我最近唔見左張八達通,係唔係你執左。 :-(

善良就夠了!

複式洋房

國民生產總值:314

我諗我都會自己用囉.
我個女年中都唔知跌幾多 :-(

白天隔着這片天空張望您的位置,夜晚枕着愛戀與您一同入眠[img align=right]http://bbs.lisnow.net/attachment/Mon_0609/96_6498_d60dab8bc213f43.gif[/img]

子爵府

國民生產總值:13759

me 2

sung米米 寫道:
老實講, 我會o羅晒入面d錢出來

男爵府

國民生產總值:6788

好媽媽勳章

Re: 執到張八達通,你會唔會

我諗我會拎返去地鐵.我諗我唔會用

子爵府

國民生產總值:10902

即刻去mtr退左d$$&按金自己用

複式洋房

國民生產總值:272

正常既都會拎去買野既~~~~~~
不過如果係個人果隻...應該退唔到$卦

奀奀豬0702 寫道:

珊瑚宮

國民生產總值:107453

好媽媽勳章 畀面勳章

奀奀豬0702 寫道:

我都係....
不過得唔得架?

禁止訪問

國民生產總值:36504

好媽媽勳章 畀面勳章

男爵府

國民生產總值:5327

月希 寫道:
[quote]
奀奀豬0702 寫道:

我都係....
不過得唔得架?[/quote]

得架

複式洋房

國民生產總值:487

Re: 執到張八達通,你會唔會

拎返去地鐵....

該用戶已被刪除

大宅

國民生產總值:1412

真係得既咩, 佢會唔會問你取身分證來炒底架.

mingmama 寫道:
[quote]
月希 寫道:
[quote]
奀奀豬0702 寫道:

我都係....
不過得唔得架?[/quote]

得架 [/quote]

子爵府

國民生產總值:11959

如果我執倒一定唔用,會即刻交番去最近嘅MTR or KCR站,因可能失主會番去遺失咭處附近的站詢問。

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.