懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

大宅

請問bb會係肚那個位郁架

我衣家四個半月,我係睇政府,所以好耐先見到e生一次來問,(其實只係見過一次)我就係肚臍下毛毛上個中間位郁,個肚咁大個位點會成日都係得果個位郁架,我又怕係唔係官縮,我想問咁係咪正常架,
[

子爵府

Re: 請問bb會係肚那個位郁架

四個幾月亞B重好細,郁既感覺都好輕微,同少.因為大把位比佢游黎游去,感覺唔會好大,加上子宮未上升,所以你會感覺倒郁既位置比較低,到你7個月開始,你就知道有幾勁,郁到你個肚成個變晒形,打晒交咁.係全個肚上下左右都感覺倒.
肥bb媽媽 寫道:
我衣家四個半月,我係睇政府,所以好耐先見到e生一次來問,(其實只係見過一次)我就係肚臍下毛毛上個中間位郁,個肚咁大個位點會成日都係得果個位郁架,我又怕係唔係官縮,我想問咁係咪正常架,

大宅

pollybell媽媽唔該晒呀~ 放心好多喇
[

男爵府

畀面勳章

you must enjoy this moment.i miss so much two in one

別墅

我23週,近來都覺得個肚有時一下一下震動,
係咪bb好郁呢?

侯爵府

2011至尊種植勳章 畀面勳章

應該係啦
遲d會見到成個b形架
bb仲會打c egg
好似食左個鬧鐘咁
samsung915 寫道:
我23週,近來都覺得個肚有時一下一下震動,
係咪bb好郁呢?

男爵府

一下一下震動係啦~
我果時好似有d生蝦响入便跳咁架!!!
好miss果種感覺....

首頁

尾頁

跳至