跳至
[2006年] 泳衣

首頁

尾頁

大宅

泳衣

我想問下而家係咪重要同囝囝囡囡著游泳專用嘅尿片, 咁如果囝囝著咗重駛唔駛著泳褲呢 ?-(

大宅

好媽媽勳章

Re: 泳衣

我會仲比佢著游泳專用嘅尿片, 因為BB的大大要出,
真係擋唔住, 如果在會所游游下水開個大, 咁就金啦!!!
以後都唔洗去, 比人bad list 都有份.

我舊年只係比佢著游水尿片, 無著下身的泳衣, 我估男仔
都可以唔駛再穿泳褲都得.

此外, 我剛在深水埗福華街玩具批發買到你的thomas
地墊, 不過要240, 一見到有就即買啦, 因為真係好少有.

大宅

咁囡囡係咪著上身會好睇d呀, 定著哂成套, 咁咪要幫細孖買泳衣

男爵府

我就有俾芯芯著游水片片+泳衣,一件過or兩件頭都無所謂,but下身一定要短褲型,如果三角褲型會見到入面片片,唔靚!
推薦jshoppers呢件俾你,兩兄妹都著得! 我都買左呢件俾芯芯,cute!!

子爵府

好媽媽勳章

女仔梗係要著泳衣~~
唔講功用, 起碼靚靚先

大宅

我上年同佢去游水果陣都有隻片同男仔款既連身泳衣 ="=

因為覺得冇咁易凍親~

post出黎果件真係好正wor.............好想買添

複式洋房

我想問游泳專用O既片片係邊買架?
因我今個夏天都想同囡囡去游水...
我個女祺祺佢已經自己揀o左套pooh pooh 三點式泳衣...
我都驚佢會凍親,其他媽咪有咩建議?

大宅

上年千色店減價買左件winnie the pooh 既泳衣(長袖上身咁), 話可以著到歲半............
上年著時都覺得窄, 個姐姐話落水會鬆d喎
但睇來今年又要買過 :tongue:
2子之母

大宅

片片百佳都有
健力士嘛
不過落水之後會浮水架喎, 勁好笑
2子之母

別墅

除左千色店, 仲有邊間有 pooh pooh 泳衣賣架

winn 寫道:
上年千色店減價買左件winnie the pooh 既泳衣(長袖上身咁), 話可以著到歲半............
上年著時都覺得窄, 個姐姐話落水會鬆d喎
但睇來今年又要買過 :tongue:

首頁

尾頁

跳至