意見反饋
義工

母乳餵哺 今日: 0|主題: 84834

請問邊度有多奶茶賣?

男爵府

國民生產總值:8720

請問邊度有多奶茶賣?

請問邊度有多奶茶賣?work 唔work呢?
未經本人許可, 不得轉載

子爵府

國民生產總值:10609

好媽媽勳章 畀面勳章 環保接龍勳章

Re: 請問邊度有多奶茶賣?

Baby Outlet有,不過買左未飲過...

Lulu皇后 寫道:
請問邊度有多奶茶賣?work 唔work呢?

Birth -- 3.7 kg    1Y -- 11.1 kg   2Y -- 13 kg  3Y -- 16.3 kg   4Y -- 17.6 kg   4.5Y -- 19 kg  5Y -- 20.4 kg  5.5Y -- 20.8 kg   6Y -- 23 kg

男爵府

國民生產總值:6628

永安嬰兒部, mothercare, 尚健

有人得, 有人唔得, 我就ok!

男爵府

我剛剛買咗,就來m 到,開始無奶 :-( ,仲想問下一日飲幾多包架?

男爵府

國民生產總值:6628

佢寫3-5包, 但我飲2-3包 飲完一杯唔掉個茶包, 加多一個茶包再沖水, 飲完再加第3包

男爵府

Thanks!!

大宅

國民生產總值:1815

護協賣$38

男爵府

我今日去咗 wing ox買,$49.5,仲已經10%discount

大宅

國民生產總值:1815

Lulu皇后 寫道:

我今日去咗 wing ox買,$49.5,仲已經10%discount

O, sor-li, I am too late... but then 護協 doesn't open on Sun, don't be mad... next time you go, call and ask if they have enough stock bor...

你需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.