意見反饋
義工
[2007年] 請問有無人帶開耳環呀?

大宅

國民生產總值:1023

請問有無人帶開耳環呀?

請問有無人帶開耳環呀? 我右耳一直都帶上三隻耳環(位置耳珠二隻, 耳頂位一隻), 請問懷孕帶係呢D位置係咪有問題呀. 請指教! TKS!!

大宅

國民生產總值:2198

Re: 請問有無人帶開耳環呀?

我照帶!唔覺得有咩關係喎

別墅

國民生產總值:982

我都照帶,會影響架,有咩影響呀???

大宅

國民生產總值:2346

我一邊三隻, 一邊兩隻,
上胎都係咁帶,
只係入院時要除...

民房

國民生產總值:89

我都有帶開耳環...但最近帶完隻耳珠好有啲痛...所以暫時都唔帶住lu...驚有細菌

大宅

國民生產總值:1023

因為有朋友同我講, 懷孕帶耳環, 特別係耳頂(軟骨位置)有穴位喎, 所以我咪問下大家囉.

民房

國民生產總值:89

hin_w,

我估耳珠唔怕掛...記得穿耳嗰陣都冇流過血...不過耳骨就唔清楚...如果覺得唔安心...就少帶啲囉

大宅

國民生產總值:1115

我都照帶!唔覺得有咩關係喎 :wink:
一邊4隻,另一邊3隻

複式洋房

國民生產總值:234

[size=x-small]我兩邊都3隻... 一樣照帶可也, 因為對於我來講, 帶耳環等於著衫一樣... 唔帶唔得... 因為會周身唔安樂...唔自然咁...咁其實帶左會有什麼影響呢?

大宅

國民生產總值:3844

我都有帶, 左 3 右 1 haha....
我奶奶話帶左就唔好又除又帶喎 !!

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.