意見反饋
義工

自由講場 今日: 5264|主題: 1004948

【§§_有個爛賭的屋企人, 真係好慘!!_§§】

禁止訪問

國民生產總值:7232

【§§_有個爛賭的屋企人, 真係好慘!!_§§】

伯爵府

國民生產總值:15883

Re: 【§§_有個爛賭的屋企人, 真係好慘!!_§§】

深深感受到:-| :cry: :cry:

您post d咁ge野想次激我ma ?:evil: :evil:

禁止訪問

禁止訪問

男爵府

國民生產總值:6845

我屋企都有個咁既人, 我比佢累到周身債, 最後要搬埋避開佢先至可以過返啲正常生活 :-(

子爵府

國民生產總值:12706

唔知點解, 有好多人既屋企都梗有1個係左近既~
爛賭又係, 爛借既又係咁, 幾時先肯擺手, 放過人地呢~
長貧難顧, 每個人都有頭家, 點解成日都要人地黎救你,
你唔去賭唔去借人錢, 咪唔使爭人錢俾人打囉~
呢d咁既人, 唔好話黑心, 真係早 c 早著,
遲c都訓唔著, 咪係度累人累物啦~
唔通真係好似我老友話齋,
就算 c 左係出面, 條屍躝都要躝番黎累c埋你地先至得???

子爵府

國民生產總值:14365

禁止訪問

大宅

國民生產總值:1102

黃、賭、毒。任何一件都不可試!

大宅

國民生產總值:3933

途經上環信德中心連接西港城之間行人天橋時,疑感愧對家人突情緒激動,攀出天橋邊危立企圖跳橋

係咪俾人挾住佢返香港,所以先跳橋乍

男爵府

國民生產總值:7372

homa. 寫道:
我屋企都有個咁既人, 我比佢累到周身債, 最後要搬埋避開佢先至可以過返啲正常生活 :-(

我公爺都係啦~~正一pk爛賭鬼....對屋企無的供獻..
..又咁岩得咁喬撞左車之後又話佢爆血管中風..
跟住果的咭數信係咁寄黎..仲共曾人十幾萬...
我彩99醒目知道佢咁衰...乜野都無個死老野名..
如果唔係大拿拿十幾萬.仲要幫佢還錢......我地一早訓街喇...

男爵府

國民生產總值:7372

rubytang 寫道:
唔知點解, 有好多人既屋企都梗有1個係左近既~
爛賭又係, 爛借既又係咁, 幾時先肯擺手, 放過人地呢~
長貧難顧, 每個人都有頭家, 點解成日都要人地黎救你,
你唔去賭唔去借人錢, 咪唔使爭人錢俾人打囉~
呢d咁既人, 唔好話黑心, 真係早 c 早著,
遲c都訓唔著, 咪係度累人累物啦~
唔通真係好似我老友話齋,
就算 c 左係出面, 條屍躝都要躝番黎累c埋你地先至得???

係啦 應該死個的又唔鬼死左去喎 :tongue:
仲要留係到獻世...正一累人累物
我見到依的人就好興...篤眼篤鼻
由其是我個62......左住個地球轉

大宅

國民生產總值:2314

Gigabyte 寫道:

今日仲有一單啊!! 請等等!
好了, update 了! 在第一個 post!
希望你已經解決了問題!不要沒完沒了!

[quote]
BABALALA 寫道:

您post d咁ge野想次激我ma ?:evil: :evil:
[/quote]

公爵府

國民生產總值:28554

好媽媽勳章

GQ 寫道:
[quote]
Gigabyte 寫道:

今日仲有一單啊!! 請等等!
好了, update 了! 在第一個 post!
希望你已經解決了問題!不要沒完沒了!

[quote]
BABALALA 寫道:

[/quote] [/quote]

GQ
唔知你有セ好笑呢 ?-(
唔該睹徒睹輸自己D錢好啦,仲要累家人
嚴 守 止 賺 、 止 蝕 位 , 相 信 每 個 投 資 者 都 曉 , 但 利 字 當 頭 , 確 實 知 易 行 難 。 所 以 , 希 望 大 家 , 贏 了 錢 , 開 心 之 餘 , 要 保 持 清 醒 ; 輸 了 錢 , 傷 心 之 餘 , 亦 要 保 持 冷 靜 。 懂 得 平 衡 投 資 心 態 , 也 許 是 致 勝 之 道 的 必 備 條 件 。

子爵府

國民生產總值:10794

畀面勳章

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.