意見反饋
義工
[2007年] 33w,仲未掉頭,擔心

禁止訪問

國民生產總值:9160

33w,仲未掉頭,擔心

複式洋房

國民生產總值:231

Re: 33w,仲未掉頭,擔心

你同bb 傾多d計呀, 有效呀

你叫佢乖乖地, 快d轉身...佢會聽到的

再者, 若果佢真係唔肯轉身, 最多都只要係開刀

bb 健康就ok晒啦~~~

大宅

國民生產總值:1002

同病相連, 我呀b又係坐左係度唔轉身, 而且又重又大, 我需然得30周多d, 但係大小就有成33-34周大, 醫生都係話都幾難轉, 叫我有心理準備可能要開刀. 不過唔擔心得太多啦, 佢乖乖地健健康康就得啦.

大宅

國民生產總值:2404

我36W幾BB都仲未掉頭啦 ! 大不了咪開刀, 最緊要大小平安O者

天生一對大電眼,仲有立體 4D 勁長鬈捷毛 HAHA  ~
Welcome to PY's Blog      

洋房

國民生產總值:422

我都係呀, 我今日覆診話我依家32w, bb仲未掉頭呀, 要我再過兩星期再去覆診, 如果再唔掉要開刀, 而且我個胎盤都仲未升翻高呀, 依家有已經有兩個因素有可能要開刀, 我今個星期五會再去廣華照超聲波, 唔知佢會點安排呢, 其實真係都想順產的.

禁止訪問

大宅

國民生產總值:1033

唔好太擔心啦, 唔到最後關頭都未成定局既, 話唔定呀B聽日已經轉左呢!

禁止訪問

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.