意見反饋
義工
[2006年] 0605 BB爬行比賽 伍小B奪四片段

別墅

國民生產總值:853

0605 BB爬行比賽 伍小B奪四片段

大宅

國民生產總值:2205

Re: 0605 BB爬行比賽 伍小B奪四片段

好攪笑呀!

伍小bd頭髮長咗好多wow.

阿比都係呢兩個星期先識爬,所以冇參加. :tongue:

最後邊個b 套冠呀

大宅

國民生產總值:4011

唯一女將進入五強! 好叻叻...

第一名係Jason呀!
我係開心CarCar...
我最鍾意係車車

水晶宮

國民生產總值:68451

2018復活節勳章 開心吸收勳章 好媽媽勳章 BK Milk勳章

伍小b大熱門..可識最後.....得第4.. :cry:

大宅

國民生產總值:1988

唔緊要啦, 得第四已經好叻啦
伍小b 你唯一一個女仔入到決賽
最緊要大家玩得開心
html

別墅

國民生產總值:662

0605 BB爬行比賽好熱鬧呀! 見到d BB玩得好開心, 爸媽唔止開心, 重好倦添(要引bb爬)!
BB好幸福呀!爸媽可以陪BB一起玩親子活動, 真羨慕!

我等緊5月個大PARTY!
helencyl

大宅

國民生產總值:2063

好叻!!

其實我都想幫遙遙參加, 不過佢怕陌生, 好易喊~~ 所以冇參加!

別墅

國民生產總值:795

伍小b真利害, 段片仲拍得好好! 真係要喺5月個大party入面同您見一見面
[size=small]Cammy

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.