意見反饋
義工

自由講場 今日: 661|主題: 1004607

跳至
中國百大姓氏,你排第幾呢?

子爵府

國民生產總值:11671

1.李 2.王 3.張 4.劉 5.陳 6.楊 7.趙 8.黃 9.周 10.吳 11.徐 12.孫 13.胡 14.朱 15.高 16.林 17.何 18.郭 19.馬 20.羅 21.梁 22.宋 23.鄭 24.謝 25.韓 26.唐 27.馮 28.於 29.董 30.蕭 31.程 32.曹 33.袁 34.鄧 35.許 36.傅 37.沈 38.曾 39.彭 40.呂 41.蘇 42.盧 43.蔣 44.蔡 45.賈 46.丁 47.魏 48.薛 49.葉 50.閻 51.餘 52.潘 53.杜 54.戴 55.夏 56.鍾 57.汪 58.田 59.任 60.薑 61.範 62.方 63.石 64.姚 65.譚 66.廖 67.鄒 68.熊 69.金 70.陸 71.郝 72.孔 73.白 74.崔 75.康 76.毛 77.邱 78.秦 79.江 80.史 81.顧 82.侯 83.邵 84.孟 85.龍 86.萬 87.段 88.曹 89.錢 90.湯 91.尹 92.黎 93.易 94.常 95.武 96.喬 97.賀 98.賴 99.龔 100.文

唔知我有冇錯呢?

水晶宮

國民生產總值:73939

好媽媽勳章

Re: 中國百大姓氏,你排第幾呢?

我排第三

該用戶已被刪除

複式洋房

國民生產總值:484

NO: 1

該用戶已被刪除

子爵府

國民生產總值:14343

好媽媽勳章 醒目開學勳章

baba同bb第3
我自己第44

該用戶已被刪除

子爵府

國民生產總值:11959

點解姓曹排它32, 又排88嘅? ?-(
不過我唔係姓曹!

侯爵府

國民生產總值:24071

我家有隻曳曳豬

男爵府

國民生產總值:6555

我排第三

不過姓氏排名,唔係由1)陳、2)李、3)張、4)黃、5)何,排起

子爵府

國民生產總值:12454

公爵府

國民生產總值:27501

好媽媽勳章 畀面勳章

fong2005 寫道:

1.李 2.王 3.張 4.劉 5.陳 6.楊 7.趙 8.黃 9.周 10.吳 11.徐 12.孫 13.胡 14.朱 15.高 16.林 17.何 18.郭 19.馬 20.羅 21.梁 22.宋 23.鄭 24.謝 25.韓 26.唐 27.馮 28.於 29.董 30.蕭 31.程 32.曹 33.袁 34.鄧 35.許 36.傅 37.沈 38.曾 39.彭 40.呂 41.蘇 42.盧 43.蔣 44.蔡 45.賈 46.丁 47.魏 48.薛 49.葉 50.閻 51.餘 52.潘 53.杜 54.戴 55.夏 56.鍾 57.汪 58.田 59.任 60.薑 61.範 62.方 63.石 64.姚 65.譚 66.廖 67.鄒 68.熊 69.金 70.陸 71.郝 72.孔 73.白 74.崔 75.康 76.毛 77.邱 78.秦 79.江 80.史 81.顧 82.侯 83.邵 84.孟 85.龍 86.萬 87.段 88.曹 89.錢 90.湯 91.尹 92.黎 93.易 94.常 95.武 96.喬 97.賀 98.賴 99.龔 100.文

唔知我有冇錯呢?

未嫁就第2,嫁左就第25~
郁D就起晒鋼, o係論壇好難生存架, 學下大方d接受人地建議, 唔好咁小家!

別墅

國民生產總值:676

我排第2

禁止訪問

國民生產總值:20403

禁止訪問

國民生產總值:12239

水晶宮

國民生產總值:51585

no.20

男爵府

國民生產總值:9546

我排No.5
我honey佢哋排44

琥珀宮

國民生產總值:161783

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章

我都係三號仔!

別墅

國民生產總值:828

老公,同兩個仔No.1
自己就No.59

男爵府

國民生產總值:7208

畀面勳章

me too [quote]

跳至
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.