自由講場

跳至

首頁

尾頁

珍珠宮

2024勳章 2018父親節勳章 我的育兒心得勳章 DHA勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 BK Milk勳章

我現在29歲才cool牙...

會唔會比人笑?會太遲嗎?

翡翠宮

好媽媽勳章 畀面勳章

Re: 我現在29歲才cool牙...

吾遲~~~

賭王個 二 9 既大女, 三張幾野先[cool], 一見記者影相就合埋個口, 微笑就算. e + 已經四張幾. 所以, 有心吾怕遲.
Irene_Lo 寫道:
會唔會比人笑?會太遲嗎?

大宅

唔會囉 ~
咩年齡 cool都會俾人笑下架啦
d 小學生咪又係俾同學仔笑 ~~
一陣就無野架啦 !!!!
cool完好整齊架嘛 ~~

侯爵府

好媽媽勳章 大廚勳章

i did it at the age of 24 and completed at 26. Yes, some people will laugh at and discourage me a lot during the years. But finally when it was done, everybody praised me of the nice result.

Never too late. Go ahead!!

伯爵府

笑都冇計架...
之後就會靚d架啦~
我個時番梗sch整~
又俾人笑到死~

男爵府

唔會...我見過成40歲都COOL啦~

洋房

我媽咪個時成40歲先cool,都沒有問題呀!!

男爵府

我見過有個婆婆成 60+ 先去整, 都係咁啦. 不過原因係佢d 牙有問題, 要咁做, 無所謂架.

首頁

尾頁

跳至