意見反饋
義工

家庭理財 今日: 2|主題: 40423

"1398" 和 "939" 你地點睇呢?

洋房

國民生產總值:393

"1398" 和 "939" 你地點睇呢?

:-P

大宅

國民生產總值:2295

Re: "1398" 和 "939" 你地點睇呢?

其實兩隻股票都好有實力,如你想追落後,1398會比939好,但939因股數無1398咁多,所以會比較容易被炒上炒落,其實1398,$4.3可以買入.(只是個人意見,股票價格可上可落)

大宅

國民生產總值:1276

I plan to hold these 2 in the long run. Hope 1398 can start moving up in the near future.
My naughty Chezkel is 7 yrs old la !!

洋房

國民生產總值:393

Thanks a lot

民房

國民生產總值:35

同意, 1398 / 939 係要長查, $ 4-5 都可入, 睇報紙 Tony 話嘅.

大宅

國民生產總值:1086

我係 1398 粉絲 , 一定長揸

大宅

國民生產總值:1544

兩隻如只選一, 選939, 不過兩隻我都沒有. 六行中我只會選招行.

大宅

國民生產總值:1950

大宅

國民生產總值:1939

我都係1398超級fan屎喎, 當然係揀佢啦

民房

國民生產總值:50

最近股市升,1398都冇乜升。係唔係入貨好時機呢?

大宅

國民生產總值:3095

畀面勳章

我都入左少少

大宅

國民生產總值:1939

下星期"五一"黃金週, 阿爺可能玩宏調,
到時可能有平貨執 草定子彈為上著呀

chun203 寫道:
最近股市升,1398都冇乜升。係唔係入貨好時機呢?

大宅

國民生產總值:3095

畀面勳章

幾錢先算係平貨, 可以再入啲

大宅

國民生產總值:2482

今日1398好似趺咗少少wo :-P

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.