意見反饋
義工

育兒好物 今日: 0|主題: 92773

奶樽

複式洋房

國民生產總值:117

奶樽

有冇人用過防入風的奶樽呢 ? 如果同普通奶樽比較 (如PIEGON) 分別大嗎 ? 邊隻牌子好 ? 選購時要注意些什麼呢 ? 請比下意見, TKS.

大宅

國民生產總值:2300

Re: 奶樽

我亞 b 之前用開 Dr. Brown's , 後來用過PIEGON, e+ 用緊 chu chu, 排氣方面Dr. Brown's好好, 因為轉0左唔用Dr. Brown's 之後, 亞 b 食奶後個肚咕咕聲好多風......

複式洋房

國民生產總值:117

tks!
tulipsodas 寫道:
我亞 b 之前用開 Dr. Brown's , 後來用過PIEGON, e+ 用緊 chu chu, 排氣方面Dr. Brown's好好, 因為轉0左唔用Dr. Brown's 之後, 亞 b 食奶後個肚咕咕聲好多風......

大宅

國民生產總值:1098

我同tulipsodas講既一樣, 不過我之前用Avent而家用B-free, 轉用B-free之後亞 b 食奶後個肚無再有咕咕既聲囉~~~~

男爵府

國民生產總值:5632

Playtex VentAire (彎樽), 少風, 易清洗.

大宅

國民生產總值:2399

我個bb就用nuk的,都ok同唔會有太多風呀

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.