意見反饋
義工

自由報料 今日: 39|主題: 265725

farewell請食餅, 有咩好提議呀 ?

禁止訪問

國民生產總值:500

farewell請食餅, 有咩好提議呀 ?

大宅

國民生產總值:2627

睛靈勳章

Re: farewell請食餅, 有咩好提議呀 ?

普通餅店egg trat
然開朗輕舟渡,雨甘露豐碩途。

別墅

國民生產總值:537

唔知你附近有無檀島, 我以前舊公司有人試過叫外賣蛋撻farewell. or 齋鋪的糕點.

複式洋房

國民生產總值:124

cakebox.com.hk

You can order online and have it delivered to your office.

If your company has Westerners, order some John & Jill's American cheesecakes... they will feel like eating at home.

伯爵府

國民生產總值:15904

好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 大廚勳章

starbucks既蛋糕仔幾好食gar, 四四方方, "的的色色"咁幾得意, 幾好食.

子爵府

國民生產總值:10880

認識瑞士牛牛第二回

Starbucks果隻蛋糕仔叫"林明頓"$4件,
有coffee,紅豆,朱古力,檸檬味.真係唔錯~

manman 寫道:
starbucks既蛋糕仔幾好食gar, 四四方方, "的的色色"咁幾得意, 幾好食.
木村

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.