意見反饋
義工

產前產後 今日: 27|主題: 240808

請教:如果順產,有需要用收腹帶嗎?如要,邊隻牌子好?

別墅

國民生產總值:638

請教:如果順產,有需要用收腹帶嗎?如要,邊隻牌子好?

如題
加油呀!:-D babymeiji

洋房

國民生產總值:415

Re: 請教:如果順產,有需要用收腹帶嗎?如要,邊隻牌子好?

我開刀生不過我冇買係我e生送埋唻e院比我用係chico牌子

大宅

國民生產總值:4276

開心吸收勳章

Re: 請教:如果順產,有需要用收腹帶嗎?如要,邊隻牌子好?

有冇人用過六甲村,好唔好?? 定係mother world 好D ??

大宅

國民生產總值:1798

我順產, 無用收腹帶. 開刀個d, 生完1個月, 條腰都回番24吋, 我唔覺得有咩需要.

別墅

我朋友係法國醫院生,順產都包一條chico牌收腹帶.不過我會係仁安生,仁安順產就無包lu :-(

別墅

la5711:
嘩,好勁呀,咁快可以回復24吋腰,希望我都得啦!

大宅

國民生產總值:1138

chico好唔好用?喺邊度買?

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.