意見反饋
義工

育兒好物 今日: 3|主題: 92773

請問有無媽咪知道"通寶x"既地址呀

男爵府

國民生產總值:7436

請問有無媽咪知道"通寶x"既地址呀

家品店"通寶X"(詳細地址)我好想知呀, 可否pm俾我地或者post出黎呀, 唔該呀, 或者有無邊個媽咪知道其它地方買babyland既士的都係平的嫁? 唔該知道既媽咪幫下手啊, 我想買部士的車, 但睇左好耐都唔係好啱, 下個月我地全家都要返上海, 我都急住想買部士的車返去用, 所以想你地幫幫忙, thx!!

大宅

國民生產總值:2059

畀面勳章

Re: 請問有無媽咪知道"通寶x"既地址呀

係未通寶行呀??官塘翠羿村同藍田都有..
翠羿村個間就係係翠羿商場2樓惠康樓上.. 藍田我就唔記得個個係咩商場...
我試下check下個tel比你呀...
因為就係我屋企付近

tobey chan

男爵府

國民生產總值:7436

唔該晒你提供資料俾我啊, 我今日就去通寶行睇下的士的車, thx!!

大宅

國民生產總值:1034

我都好有興趣呢架車, 網上找來的資料:

通寶行 沙田 和輋商場2樓23-26號 26915298
通寶行 荃灣 大窩口商場L3層G15號 24242882
通寶行 將軍澳 尚德村商場101至2號 21783731
通寶行 將軍澳 彩明苑商場二樓213號 31439120
通寶行 鯉魚門廣場二樓213號 23463886
通寶行 藍田 德田商場地下1號 27275617
通寶行 藍田 啟田商場214號 27096822
通寶行 觀塘 翠屏北村翠屏商場119號 29523381
通寶行 秀茂坪 寶達村商場4號 21904276
通寶行 秀茂坪村 秀茂坪商場211號 23548310
通寶行 新蒲崗啓德花園二期103號 29978532
通寶行 東涌 逸東村逸東商場103號 31417138
通寶行 屯門 寶田商場101號 24627280

我是引述其他媽咪的。

我是07年06月的新手媽咪,請多指教喔!

小豬豬於2007年6月3日20:45出世了,只是個六磅仔,體重小了點,但總叫健健康康!!  
滿月了,體重有8.5磅,大隻仔了一點點!!
兩個月人仔,有差不多11磅了!!
四個月豬豬,有14.5磅了,真係叻叻豬!!
六個月豬豬,有16.5磅,比別的 bb 高了一點喔!!

男爵府

國民生產總值:5266

你好,請問呢間"通寶行"賣咩架? 你搵到咁多地址,好勁呀!!!

大宅

國民生產總值:1034

有平嘅 baby-land士的車賣。
cutepig404 寫道:
你好,請問呢間"通寶行"賣咩架? 你搵到咁多地址,好勁呀!!!
我是07年06月的新手媽咪,請多指教喔!

小豬豬於2007年6月3日20:45出世了,只是個六磅仔,體重小了點,但總叫健健康康!!  
滿月了,體重有8.5磅,大隻仔了一點點!!
兩個月人仔,有差不多11磅了!!
四個月豬豬,有14.5磅了,真係叻叻豬!!
六個月豬豬,有16.5磅,比別的 bb 高了一點喔!!

大宅

國民生產總值:3670

請問要呢部士的車幾$呀? 我都想買一部. 睇左/買左的媽咪可唔可以報下料

大宅

國民生產總值:3384

好媽媽勳章

你溫下呢個隔離呢個topic啦:

https://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=964512&forum=10&29

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.