跳至

首頁

尾頁

男爵府

我個囡叫"鴨"..........

人地個個bb第一個識叫既可能係baba...mama...哥哥...姐姐.....嫲嫲.....or.....

但係我個naomi第一個識叫既係.....日日陪佢沖涼既...."duck"........呢個weekend佢不停咁攞住隻鴨仔叫"duck...duck", 比佢激c, 有baba mama唔叫, 竟然叫.....duck? 仲要次次都有 個"u" 及 "k"音tim

禁止發言

Re: 我個囡叫"鴨"..........

大宅

好媽媽勳章

我個女識講bye bye,仲要做埋做作,比佢激死

珍珠宮

del

珍珠宮

其實naomi係叫佢個honey kyle仔呀
話說Kyle有隻沖涼鴨,叫mami ducky & baby ducky,佢好鍾意,我地有時會叫kyle做baby ducky,因為佢伏係爸爸個肩膀,塊面d肉撻晒係處,個咀仔扁扁咁, 好似隻鴨仔
Naomi,我知你好掛住Kyle仔架啦

男爵府

你既然張呢樣野美化得咁浪漫....我....唯有接受呢個係事實啦...................
Froggy_joe 寫道:
話說Kyle有隻沖涼鴨,叫mami ducky & baby ducky,佢好鍾意,我地有時會叫kyle做baby ducky,因為佢伏係爸爸個肩膀,塊面d肉撻晒係處,個咀仔扁扁咁, 好似隻鴨仔

別墅

作為一個旁觀者, Naomi & Kyle 仔呢段 loving story.... 無得頂 ~

eemsfok 寫道:
你既然張呢樣野美化得咁浪漫....我....唯有接受呢個係事實啦................... [quote]
Froggy_joe 寫道:
[/quote]

大宅

叫duck有埋"k"音...naomi真係好叻女wor!!!

eemsfok 寫道:
人地個個bb第一個識叫既可能係baba...mama...哥哥...姐姐.....嫲嫲.....or.....

但係我個naomi第一個識叫既係.....日日陪佢沖涼既...."duck"........呢個weekend佢不停咁攞住隻鴨仔叫"duck...duck", 比佢激c, 有baba mama唔叫, 竟然叫.....duck? 仲要次次都有 個"u" 及 "k"音tim

男爵府

仲要係細水長流果隻, 由幾個月大開始流.....希望流到佢地大個唔好乾晒溏就好lu................

[quote]
annachik 寫道:
作為一個旁觀者, Naomi & Kyle 仔呢段 loving story.... 無得頂 ~

[quote]
eemsfok 寫道:
你既然張呢樣野美化得咁浪漫....我....唯有接受呢個係事實啦................... [quote]

男爵府

我都好唔明點解可以發到呢個音 [quote]
CARGO 寫道:
叫duck有埋"k"音...naomi真係好叻女wor!!!

首頁

尾頁

跳至