意見反饋
義工

心聲留言 今日: 23|主題: 15898

用面相選擇好老公 - 有幾準呀?

複式洋房

國民生產總值:124

用面相選擇好老公 - 有幾準呀?

在網上看到這圖,來源都不知道了… 但我就好想知佢有幾準… 各位姊妹,就用妳的老公來評一下:

\"\" 大圖按此 \"\"

禁止發言

國民生產總值:14500

好媽媽勳章

Re: 用面相選擇好老公 - 有幾準呀?

男爵府

國民生產總值:8325

男爵府

國民生產總值:7862

都有80%準確度.

大宅

國民生產總值:2204

哈哈...真係咁準?!

翡翠宮

國民生產總值:76971

好準呀我搵到個好老公呀 咁有無搵個好老婆圖呀

公爵府

國民生產總值:28353

畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

男爵府

國民生產總值:7792

啫得半個, 睇唔哂囉 [quote]
roccomami 寫道:
冇下身

翡翠宮

嘜你地咁咸濕架成日要睇人下面
cheerio 寫道:
啫得半個, 睇唔哂囉 [quote]
冇下身

水晶宮

國民生產總值:71818

畀面勳章 環保接龍勳章

冇下身

3嬸,

睇下身械咪灰準 d 架?!
謀事在人,成事在天,個天先係最終揸"fit"人!!

你恨的人,來生不會再見,所以別在他身上浪費時間;你愛的人,來生也不會再見,所以今生要好好對他。

子爵府

國民生產總值:14857

我老公除咗無"八舊腹肌"之外,其他果d都好似.

大宅

國民生產總值:3425

第一日識人就叫對方除褲比你驗咩 所以無下身,(但我都想對埋個下身先知準吾準

翡翠宮

原來d好男人真係娶曬老婆, 唔怪之得咁多人想做人情婦啦 :mrgreen:

瑪瑙宮

國民生產總值:131275

好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 親子達人勳章 BK Milk勳章

200012 寫道:
第一日識人就叫對方除褲比你驗咩 所以無下身,(但我都想對埋個下身先知準吾準

男爵府

國民生產總值:5181

不錯, 我老公都有呢D特徵(除左個六合一肚)...

水晶宮

國民生產總值:65863

畀面勳章

個個都話自己既老公有呢d特徵,咁你地既老公係咪同一個人黎架????

(講下笑咋,唔好打我呀~)

大宅

國民生產總值:2807

我亞媽話男人個pat pat 有肉比較顧家...
laughin' to keep from cryin'

翡翠宮

是咪真架, 禾牛老刀巧有肉架喎 不過禾刀械
wawamama 寫道:
我亞媽話男人個pat pat 有肉比較顧家...

男爵府

國民生產總值:9546

ha ha ha ha ha ha !!!!!!!!!!!!
bowling2004 寫道:
個個都話自己既老公有呢d特徵,咁你地既老公係咪同一個人黎架????

(講下笑咋,唔好打我呀~)

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.