意見反饋
義工
[2007年] 有無餵人奶的媽咪好似我咁樣

別墅

國民生產總值:638

有無餵人奶的媽咪好似我咁樣

我個仔因為出世時太細粒, 要入觀察病房, 雖然只係短短一日, 但亦係因為咁而頭一日無得餵阿b. 搞到依家個breast好脹好實, 腋下仲生到一舊舊, 應該係乳線幤失, 點算好....

別墅

國民生產總值:599

Re: 有無餵人奶的媽咪好似我咁樣

可以先用熱毛巾按住個胸做按摩, 跟住用泵泵啲奶出來.....

大宅

國民生產總值:1603

其實我之前个胸都谷過一, 二日, 后尾用hot毛巾&泵milk, now个胸變得諗bet bet , 不過, 就唔會好似妳咁咁誇張........

姑娘講過泵milk前个胸唔硬, 唔駛用hot毛巾wor........

男爵府

國民生產總值:6459

畀面勳章

D 奶出左來就唔脹痛, 你試下按摩下揤左佢出來或泵出來啦

複式洋房

國民生產總值:114

我係臨時urgent開刀生, 生完第3日先可以見到bb一眼
所以又係冇得即時餵人奶, 谷到好實好痛.....
d姑娘教我用熱毛巾敷一敷, 再係乳暈周圍打圈,
乳房就會軟d架喇~係乳房軟左d既同時就用手"大力"唧下佢...
開頭可能會有d痛同唔舒服, 不過唧唧下就會冇咁痛 & 谷架喇~
我而家日日飲木瓜魚湯都好順暢~唔痛架

別墅

國民生產總值:638

唔該晒咁多位, 今日我去左健康院, 見左姑娘, 佢地都教左我, 仲同我一齊推d舊奶出黎, 依家真係軟左好多, 但腋下的一舊舊依然響度, 唔知要几耐先消失呢

別墅

國民生產總值:708

我腋下都有一舊舊,都唔知點解?個胸唔實啦, 但係腋下果幾粒仲好實。

• 搜 尋
  • APP
  • 網 站
© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.