意見反饋
義工

香港18區媽媽會 今日: 22|主題: 153683

[西貢區] 請介紹將軍澳區好既髮型師, 想帶2歲多既仔仔去剪頭髮!

複式洋房

國民生產總值:337

請介紹將軍澳區好既髮型師, 想帶2歲多既仔仔去剪頭髮!

最好髮型師有愛心及唔怕小朋友剪頭髮時喊 adore:

珍珠宮

國民生產總值:37007

好媽媽勳章 大廚勳章

Re: 請介紹將軍澳區好既髮型師, 想帶2歲多既仔仔去剪頭髮!

我唔記得响將軍澳中心定將軍澳廣場入面有間salon係有小朋友專用剪髮跑車櫈,我就同個仔(三歲半)試過連理街果間剪$80,個哥哥都有撩呀仔傾計,不過剪得就麻麻地,琴日呀仔就去左東港城果間剪$100,個姐姐剪得幾好,不過就唔出聲,佢當正呀仔係大人咁,呀仔一dup低個頭小小,佢就用兩隻手托番正呀仔個頭

大宅

國民生產總值:2436

Re: 請介紹將軍澳區好既髮型師, 想帶2歲多既仔仔去剪頭髮!

Bauhinia Garden 廣場 1/F (next to supermarket) $40 for child. Quite good !

禁止訪問

國民生產總值:4796

畀面勳章

民房

國民生產總值:4

Yes 光頭四眼哥哥 is very patient. Highly Recommended![quote]
baby7848 寫道:
我有幾個媽媽fd就去左東港城果間剪,個光頭四眼哥哥剪得好好又有心機,

子爵府

國民生產總值:10077

好媽媽勳章 醒目開學勳章

等我帶個仔去試下先..

[quote]
caspar 寫道:
Yes 光頭四眼哥哥 is very patient. Highly Recommended![quote]
我有幾個媽媽fd就去左東港城果間剪,個光頭四眼哥哥剪得好好又有心機,

子爵府

國民生產總值:10585

2018勳章 醒目開學勳章

我有幾個媽媽fd就去左東港城果間剪,個光頭四眼哥哥剪得好好又有心機,喺7仔(舊中銀)對面

how much

洋房

國民生產總值:48

我和仔仔

男爵府

國民生產總值:7298

2018復活節勳章 2018勳章 開心吸收勳章 親子王國15週年勳章

我通常會同我個仔去新都城地下果間(好似叫剪廊, 對住tko警署)搵gi gi, 佢真係好有心機剪, 又會同我個仔傾計, 如果佢乖會請佢食糖添, 可以一試

大宅

國民生產總值:3375

BB已經去左東港城果間剪,個光頭四眼哥哥剪得好好又有心機.
多謝大家

侯爵府

國民生產總值:20917

2018復活節勳章 認識瑞士牛牛第一回 好媽媽勳章 環保接龍勳章 陪月勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

how much? thanks

sandyng 寫道:
多謝大家

子爵府

國民生產總值:11304

醒目開學勳章 畀面勳章

Jacquesl 寫道:

[quote]
sandyng 寫道:
多謝大家
[/quote]我姑奶都有帶我個仔去過, 真係幾好架, 好似話收左$100 :-P

珍珠宮

國民生產總值:37007

好媽媽勳章 大廚勳章

我個仔都去左搵佢剪喇~嘩~真係超有心機,同一個三歲半小朋友剪頭髮都剪左差唔多成半個鐘,又成日同呀仔傾計,我個仔都話下次要搵番呢個哥哥幫佢剪頭髮.(收費$100)
龍婆 寫道:
[quote]
Jacquesl 寫道:

[quote]
sandyng 寫道:
多謝大家
[/quote]我姑奶都有帶我個仔去過, 真係幾好架, 好似話收左$100 :-P [/quote]

男爵府

國民生產總值:6301

亞四眼光頭哥哥叫乜名呀?

民房

國民生產總值:4

His name is Ronny

© Baby-Kingdom.com Limited. All rights reserved.