自由講場

跳至

首頁

尾頁

別墅

卡數遲交要罰錢,有無方法可不交?

永隆只肯減late charge,不肯減financial charge,可以點?最衰就是我話是張單放最底,所以它不肯減,有無人試過兩樣都可減?

禁止訪問

Re: 卡數遲交要罰錢,有無方法可不交?

珍珠宮

好媽媽勳章

可以減晒呀,但唔係唔記得交呀...我之前打去...話個數人地扣錯左...我又費事交左咭數先,第時銀行先比返張支票我,所以等出左數先減返d費用.....

公爵府

認識瑞士牛牛第二回 認識瑞士牛牛第一回 想生BB熱投

如果第一次可以話 收唔到單 , 唔知要交幾多,
好多都有數講,第二次就唔用得啦.

大女4.5歲啦,努力成果胎兒5個月啦,10月可以見

珍珠宮

zxyggp 寫道:
如果第一次可以話 收唔到單 , 唔知要交幾多,
好多都有數講,第二次就唔用得啦.

唔係喎~~ 呢招我都用左好多次喎~~
冇計, 係得佢一張單早成5日交, 鬼記得咩!! 咪次次都遲囉~~
♡女人想要奢侈品,其實要的是男人的捨得!
♡女人想要你出差的禮物,其實要的是男人的掛念!
♡女人想要生日禮物,其實要的是男人的心思!
♡女人想要擁抱,其實要的是男人的溫暖!
♡女人想要吵架,其實要的是男人的包容!
♡女人想要的一切,無非是要男人在乎她的感覺!

別墅

請問你們是甚麼銀行可以兩樣都唔駛交。

王國長老

畀面勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 大廚勳章 王國長老 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

一係話無收到單, 一係話arm arm返到香港拆信至見statement
不過staff可能會寸你(睇邊間bank啦!), 你自己要交卡數, 就算無收單都應該心中有數......當然你都可以寸返佢: 我點記得咁多......不過寸完, 佢唔waive都無辦法架喇

男爵府

唔知係咪永隆係咁,我前排柏金遜發作,
鎮浩小天地 As at 2004-04-26 梁鎮浩 - Iain LEUNG , 伊利沙伯醫院出世 2003-08-08 - 9 lb 7oz 2004-08-08 - 22 lb 2005-08-08 - 25 lb 13 oz

伯爵府

我試過la,
永隆ar ma~
唔記得交,如果係第一次就一定可以唔收.
間間都係咁la~
我前後試過五間la~
但第二次就一定無得唔罰la!~
打去話佢law!
話佢人地間間銀行第一次咁ge情況都會免收la!

珍珠宮

畀面勳章

我試過忘記交佰零蚊咭數, 罰左我佰幾蚊 :-( :-(

永隆好鬼麻煩, 張新咭要去銀行取, 我又忘記左, 第二封信都過埋期, 第二封信話過不取咭會取消我張咭添
由得佢, 我申請過第張仲有迎新禮品

男爵府

好媽媽勳章

我就東亞試過又係唔記得交, 跟住打去ee哦哦問佢點解今期冇收過單, 佢話寄左黎, 我又話冇收過, 仲要講到我係想交, 不過冇寄單黎, 所以唔知要比幾$, 跟手即還, 咁就唔收其他charge喇

首頁

尾頁

跳至