跳至

首頁

尾頁

別墅

想問九龍法國

大家好呀 ~
我太太都係 10 尾預產期, 第一胎,多多指教呀 !
今日同佢 book 左九龍法國, 醫生話剩番唔係好多位, 十零個倒.
我想請問下私家醫院找數的時候可唔可以俾信用卡, or 要寫本票 or 要俾 cash ? 唔該晒 !

禁止發言

Re: 想問九龍法國

別墅

bighead9849 寫道:
我想請問下私家醫院找數的時候可唔可以俾信用卡, or 要寫本票 or 要俾 cash ? 唔該晒 !

我上次去見到佢會計部有個牌寫住"信用咭只限住院費付款", 而比credit card 要去會計部, 都係o係G/F 不過同平時排隊比錢個道唔同架喎...
我都唔係好明佢"住院費"既意思, 下次去覆診我都會去了解一下。

男爵府

我上一胎04年都係信用咭找數,都好快,我老公去簽,簽完去取車,我收埋少少野,同媽咪抱埋bb落去,車己到...

我的大寶貝喜悅晴朗  我的小寶貝光明喜樂
我的編織作品溫暖牌  

別墅

Smilesun 寫道:
我上一胎04年都係信用咭找數,都好快,我老公去簽,簽完去取車,我收埋少少野,同媽咪抱埋bb落去,車己到...

依家新翼呢邊真係好方便哦, 同一格電梯直達停車場、門診同上面產婦科唔使周圍行, 上次我去由泊車到做檢查到比錢再去攞車走, 一個鐘頭內搞掂晒, 超方便~

別墅

唔該晒咁多位 !! 謝謝 !

首頁

尾頁

跳至