懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

洋房

初生嬰兒食雪印好定係雀巢金裝能恩好 ???

因為雀巢金裝能恩 送左4罐試用裝俾我, 但有朋友個女食緊雪印又話好好,都唔知揀邊樣好
gaby :-P

大宅

Re: 初生嬰兒食雪印好定係雀巢金裝能恩好 ???

我聽人講話雀巢金裝能恩係基因改做架~而雪印就個個朋友都話ok~bb食左之後便便會好暢快~我囡囡就食緊恵氏~初初食就去唔到便便~但慢慢接受左就ok
mmkwok 寫道:
因為雀巢金裝能恩 送左4罐試用裝俾我, 但有朋友個女食緊雪印又話好好,都唔知揀邊樣好
該用戶已被刪除

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

你兩公婆有無敏感呀?有咪食lor
(my dr. friend suggested us to let bb eat that too.. a sample was given by him, but not started to feed bb that yet)
無就唔好喇~d mami 話食能恩d大大勁臭!
:tongue:

洋房

多謝你地的回應啊, 我諗我都係會俾佢食雪印
gaby :-P

大宅

係咪基因改造就唔知, 我細佬個b因為食其他奶粉塊面敏感, e生就介紹佢食雀巢金裝能恩, 食左果然真係無事~

雪印人地就話bb女食幾好喎!

複式洋房

請問各位媽咪講緊o既雪印係香港版定日本版呢?

別墅

因為能恩係腸胃奶粉, 同埋食左唔會有敏感!
但我個仔BB時唔係食哩只!

phoebe37 寫道:
係咪基因改造就唔知, 我細佬個b因為食其他奶粉塊面敏感, e生就介紹佢食雀巢金裝能恩, 食左果然真係無事~

雪印人地就話bb女食幾好喎!

首頁

尾頁

跳至