跳至

首頁

尾頁

男爵府

re:發現一套難得的[BABY護理錦囊]共179頁,內容包羅萬有,供人免費下載 ,各位媽咪唔好執輸呀!

各位媽咪:

朋友介紹了一個網址,上面有一套難得[BABY護理錦囊]共179頁,供人免費下載 ,各位媽咪唔好執輸呀! 我覺得好有用.

http://www.pth123.com/babycare.html

大宅

re:發現一套難得的[BABY護理錦囊]共179頁,內容包羅萬有,供人免費下載 ,各位媽咪唔好執輸呀!

minamina

Download左,但點樣開,click to follow link???

minamina 寫道:
各位媽咪:

朋友介紹了一個網址,上面有一套難得[BABY護理錦囊]共179頁,供人免費下載 ,各位媽咪唔好執輸呀! 我覺得好有用.

http://www.pth123.com/babycare.html

男爵府

me 2. 點樣開

洋房

very useful!!! many THX!!!!

大宅

睇落幾有用喎, thx
不過好長, 要得閒先至睇

1/7-3.1kg  1/8-4.5kg  1/9-5.58kg 1/11-7.28kg 9/1-8.55kg 1/7-10.84kg

大宅

mowaiching 寫道:
睇落幾有用喎, thx
不過好長, 要得閒先至睇

但係我都開唔到那些linking
[嵐嵐寶貝豬][17/7/06(birth) --2.745kg ]   [ 22/1/0--6.44kg]

複式洋房

我是這樣做的!
按下載 《寶寶護理錦囊大全》 179頁 ,先儲存,再用Microsoft Word開,可以開但要一頁一頁睇!

睇了一兩頁,都幾好!謝謝!

大宅

lingsky 寫道:
我是這樣做的!
按下載 《寶寶護理錦囊大全》 179頁 ,先儲存,再用Microsoft Word開,可以開但要一頁一頁睇!

睇了一兩頁,都幾好!謝謝!

啊, 我都是用word開了, 原來連結是死, 不過可以一頁頁看, 我可沒有留意, thanks
[嵐嵐寶貝豬][17/7/06(birth) --2.745kg ]   [ 22/1/0--6.44kg]

大宅

好媽媽勳章 畀面勳章

Thank you and it is very useful!!!

大宅

many thanks

洋房

謝謝你,不過太長了要Print出來慢慢看。
Thank you very much~~
肥脾

首頁

尾頁

跳至