夫婦情感

跳至

首頁

尾頁

大宅

尋日見到有jm post話叫佢c6裝果d追蹤app試下佢c6,跟住佢c6肯裝,跟住我今日又試下咁樣同我男友講(但其實就算佢肯裝,我都唔會裝,只係試下佢)點知一問佢,佢就話我痴線,話睇人地d野睇壞腦,佢話佢唔會裝,我話如果你無野怕咩裝,我話你如果行得正企得正,怕咩俾人睇到你去左邊啫,跟住佢話唔係怕,係唔鐘意!但我自己諗,如果我身無屎,我都唔怕俾佢知我去左邊,除非我有時可能去某d地方唔想俾佢知,我先唔會想裝呢個app!咁係唔係真係有人因為就算行得正企得正但都唔想俾對方知道自己去左邊呢?如果你話裝個cam 24小時影住對方就話無私隱啫,但而家只係喺地圖見到佢去左邊都咁怕,係咩心態呢?

大宅

回覆:追蹤app

我都會唔鐘意

伯爵府

畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我自己就無所謂嘅...如果我自願...
但如果另一半開口話想裝嚟 check 佢响邊..雖然身無 c ...
但係會有 hard feeling 囉..會覺得佢唔信我咁..

男爵府

調番轉,你老闆在你working place裝cam又會點? 難道佢一句: 你行得正企得正怕乜我裝? 就ok?

大宅

對我嚟講,呢個行為叫變態
你想知我去邊,你問我就得
點解要裝

jenniferbb  X2  發表於 13-12-19 03:53
connie86118  認同  發表於 13-12-9 00:25

水晶宮

2024年龍年勳章 牛年勳章 hashtag影視迷勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 BK Milk勳章

我都唔鍾意

用戶要求終止服務

咁樣好唔尊重對方,相方講個信字,你叫男友裝某程度上係唔信佢,我覺得佢反得你有道理。

伯爵府

反問點解要裝?是否不相信才裝,相信又使勿裝。

翡翠宮

極度變態

大宅

如果你行行下街,警察突然話要獀你身,你反抗,跟住佢大條道理話你行得正企得正,怕咩比人獀身,呢個情況你會有咩感想?

blueroom  Agree!  發表於 13-12-10 03:46

大宅

引用:調番轉,你老闆在你working+place裝cam又會

原帖由 晴朗家家 於 13-12-08 發表
調番轉,你老闆在你working place裝cam又會點? 難道佢一句: 你行得正企得正怕乜我裝? 就ok?

...
所以我咪話裝cam既話真係唔可以囉因為好x犯到私隱,24小時俾人望住個樣,但其實我都唔係要裝追蹤app,只係尋日見到有jm話試佢c6,佢c6肯裝,我咪又試下問下睇我男友有咩反應囉

大宅

引用:咁樣好唔尊重對方,相方講個信字,你叫男友

原帖由 plng1215 於 13-12-08 發表
咁樣好唔尊重對方,相方講個信字,你叫男友裝某程度上係唔信佢,我覺得佢反得你有道理。

...
我只係試下佢,所以先問,但見佢咁大反應,所以我先咁諗,因為掉番轉,如果佢叫我裝,我都無野架,因為我都無野唔俾得佢睇,但如果我有野唔俾得佢知,我唔會俾佢裝囉!同埋佢之前俾我發現佢喺wechat度喺附近的人度識左個女仔,之後因為咁鬧左場交,後來佢仲將個電話set埋密碼,佢話特登唔俾我睇,後來因為咁,我同佢又嘈,之後佢話左個密碼俾我知,但我一直都再偷睇過佢電話,因為唔想自己唔開心,但頭先我咁樣問佢,俾我發現佢咁大反應而先令我覺得有問題!其實就算佢話裝,我都唔會裝,因為睇完如果有發現,盞自己唔開心,所以我唔會裝!同埋佢份工,係日日同好多女性接觸既工,同工作需要所以每晚都凌晨4點度先返屋企,但從來我都唔會喺佢返工時間打俾佢,其實有時我都會諗佢喺工作時間同d女仔鬼混我都唔知,因為佢有d朋友都係咁,但我選擇喺佢工作時間唔打俾佢,乜都唔知就最好,只係而家佢聽到我叫佢裝呢個app而咁大反應,我會諗其實佢係咪驚我知道佢平時出去去左邊呢?

公爵府

sscc0113 發表於 13-12-8 23:58
所以我咪話裝cam既話真係唔可以囉因為好x犯到私隱,24小時俾人望住個樣,但其實我都唔係要裝追蹤app,只係 ...

個個男人都唔同,點可以撈埋講啫

如果你男友話呀咩咩個女朋友咁咁咁呀
叫你做番同一樣嘢,你都未必肯啦

公爵府

sscc0113 發表於 13-12-9 00:11
我只係試下佢,所以先問,但見佢咁大反應,所以我先咁諗,因為掉番轉,如果佢叫我裝,我都無野架,因為我都 ...

既然你咁唔信佢,何必拍拖,不如分手啦

人係你揀,婚又未結 ,點解唔揀過第二個

yanchengsc    發表於 13-12-9 11:59

翡翠宮

如果咁驚法, 分手把啦
你 check得佢幾多
慘過坐監, 我講你陰公

男爵府

樓主, 每個人心態好唔同, 就好似你係一個乖女但都唔想你父母無時無刻都知你O係邊度一樣. 即使我身冇屎, 如果對方叫我裝我都會唔中意, 好侵犯我個人私隱, 我只會應承佢打黎搵我我一定會聽電話等. 所以, 真係唔好將自己心態加落人地度, 只會傷害雙方關係.

子爵府

回覆 sscc0113 的帖子

你和男友都只是拍拖,你問他想做測試,但是在他耳裡聽入去的卻是你對他不信任。情侶也好,夫妻也好,最重要是彼此有信任,用這種APP是看到對方在哪一個區域,但不代表就沒有讓差,也不代表他們沒有越軌,電話是死物,人是可以隨便走動的,所以都是應把焦點放在如何好好維繫大家的感情上,至於如何可以監察早早防止男方出軌,這根本是一件沒有任何確實可行的方法,一個人要變,是千軍萬馬都無法阻止的。我們唯一可以做的就是要好好不停提升自己,維繫感情,不是在等對方待自己好,幸福與否不是掌握在對方手裡,而是我們自己。
mc <()>

男爵府

你連最基本信任都無,大家一齊又有物意思?雖然你話只係試下佢,但係男仔角度唔會甘諗囉。仲有,你係信得佢過,又洗物試佢呢?!
P.S. 我係女仔黎架!

複式洋房

引用:尋日見到有jm+post話叫佢c6裝果d追蹤app試

原帖由 sscc0113 於 13-12-08 發表
尋日見到有jm post話叫佢c6裝果d追蹤app試下佢c6,跟住佢c6肯裝,跟住我今日又試下咁樣同我男友講(但其實就 ...
如果下下都咁……
男人會覺得冇自由架
老實講我都想我老公裝
但我冇問過佢
佢實唔鐘意

大宅

引用:尋日見到有jm+post話叫佢c6裝果d追蹤app試

原帖由 sscc0113 於 13-12-08 發表
尋日見到有jm post話叫佢c6裝果d追蹤app試下佢c6,跟住佢c6肯裝,跟住我今日又試下咁樣同我男友講(但其實就 ...
你C6好正常,你如果因為咁嬲佢就有D過左。身無屎就代表可以分分秒秒毫無私隱?

建議你睇下阿寛寫嘅一本書,叫做“給男人一條雪條的時間“,好耐架喇,揾下啦。。。阿寛,就係小男人週記嘅作者。

從前你倆為什麼執手起誓
難捱的關口請你記住原委
努力保衛

首頁

尾頁

跳至