論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

大宅

Re: 有無人用緊pccw既「視察易」??

mkwok,

請問你使唔使比$980預繳呀?

男爵府

唔記得咩package 啦, 平均$270 一個月, 任睇新聞,tvb 劇集精華, 聽歌 &睇直播足球要另外比$$
mkwok 寫道:
satu,

你個係任睇咁好,係咪都係$198個package呀!佢比我4選1,一係睇電視,一係聽歌,一係睇直播足球,仲有一個吾記得。

[quote]
satu 寫道:
睇電視要計分鐘既咩??我個plan包埋任睇架
[/quote]

大宅

虎到金來勳章

mkwok

又係我呀. 為左個舊工人,怕佢玩野, 立刻買左部. 我覺得好清, 係鏡頭裹,我個廳都幾大下.

另今日agent話我個工人明天機到, 所以今日心情特別好.

sumyee
mkwok 寫道:
sumyee,

又係這個topic見到妳,妳咁快裝買左,睇得清吾清呀!新工人幾時先到港呀。

[quote]
sumyee 寫道:
我上星期買左一個, 但沒有card 1GB 送. :-( :-(
[/quote]

男爵府

1649,

我要比$500預繳,分18期全數退回。

1649 寫道:
mkwok,

男爵府

sumyee,

好囉,妳工人今日到,吾洗繼續請假。

係呢!部機係咪一插咭就可以用,妳放係高櫃上定係水平線呀!

sumyee 寫道:
mkwok

又係我呀. 為左個舊工人,怕佢玩野, 立刻買左部. 我覺得好清, 係鏡頭裹,我個廳都幾大下.

另今日agent話我個工人明天機到, 所以今日心情特別好.

sumyee
[quote]
mkwok 寫道:
sumyee,

又係這個topic見到妳,妳咁快裝買左,睇得清吾清呀!新工人幾時先到港呀。

[quote]
sumyee 寫道:
我上星期買左一個, 但沒有card 1GB 送. :-( :-(
[/quote][/quote]

大宅

虎到金來勳章

mkwok

部機係叉夠電就可以用, 但未try錄影. 我放係玻璃櫃裹,係水平線高少少. 不要放得太高.

sumyee

男爵府

sumyee,

吾該晒!希望妳新工人聽教聽話。

sumyee 寫道:
mkwok

部機係叉夠電就可以用, 但未try錄影. 我放係玻璃櫃裹,係水平線高少少. 不要放得太高.

sumyee

男爵府

mkwok,

我都有興趣, 可唔可以 pm我 for tel. no.? thanks!
mkwok 寫道:
我剛剛都order左一部,今個星期三送貨,如果你地係門市睇過sample之後,打去PCCW Sales Office去訂都得,仲有得送貨,吾洗等咁耐。

我經個位Sales 好nice,解釋得好詳細,現在送1GB card(門市都有送的) + HK$100 惠康coupon (門市應該冇)。

我選擇左$198組合,$680買眼仔 + $500預繳電話U528(分18個月全數退回)。另買左一張儲值咭帶號碼過台變左1000網外 + 600 網內,而電話方面送左4000mins睇電視。

大宅

hi mandyyuen,

我已order咗個sales會星期五送貨,不過我唔係mkwok個sales,因為我打咗比mkwok介紹個sales留咗留言到現在都未覆我..所以我找了第二個sales...你要問個sales有冇1GB card送...因佢地話數量有限...而個welcome $100 coupon..你預冇好la...因為佢地話已經送晒...仲有每個sales講野個個都唔同你要小心...問多幾個sales...唔好比人呃呀....

mandyyuen 寫道:
mkwok,

我都有興趣, 可唔可以 pm我 for tel. no.? thanks![quote]

mkwok 寫道:
我剛剛都order左一部,今個星期三送貨,如果你地係門市睇過sample之後,打去PCCW Sales Office去訂都得,仲有得送貨,吾洗等咁耐。

我經個位Sales 好nice,解釋得好詳細,現在送1GB card(門市都有送的) + HK$100 惠康coupon (門市應該冇)。

我選擇左$198組合,$680買眼仔 + $500預繳電話U528(分18個月全數退回)。另買左一張儲值咭帶號碼過台變左1000網外 + 600 網內,而電話方面送左4000mins睇電視。
[/quote]

男爵府

1649,

經那個Sales都吾緊要,至緊要吾好比人呃,以為我地麥都吾知。我都問過2-3個Sales,佢地講預繳的部份都吾同,咁我更係選擇預繳少而有野送個位啦!我昨日收左貨但星期六先開到台,要到時先有得試。

mkwok 寫道:
1649,

我要比$500預繳,分18期全數退回。

[quote]
1649 寫道:
mkwok,

[/quote]

男爵府

sumyee,

Pls check pm. 我有關於錄影的問題問妳呀!

sumyee 寫道:
mkwok

sumyee

大宅

虎到金來勳章

mkwok

已覆, pls check pm.

sumyee

男爵府

我想問,裝cam係咪要比工人知架?

http://kawaii-kids.com/

大宅

I want to join.
眼曾見,耳曾聽,清楚在聖經記明,主耶穌我救主真奇妙

大宅

mkwok,

你裝咗之後覺得點呀...
我今日先裝到不過唔係好識用...所以我call咗個sales上黎教我點用...估唔到我個sales都幾好人....原本果$100welcome 諗住冇ga la...點知佢幫我爭取到...不過要8個星期後先會寄比我...我時常煩佢都有問必答...唔會嚴我煩...我真好彩...

大宅

好媽媽勳章

1649,

可否pm我 個sales 既contact no. 呀? thanks!!

大宅

1649,
唔該PM個CONTACT比我呀!THANKS!

複式洋房

1649,

我都想裝眼仔, 你可否pm 個sales 的電話給我?

大宅

Hi, all mami,

I had ordered one cam with the other PCCW's sales yesterday. The cam will be delivered to my office on next Thursday.

My plan : -
For cam @$108/month 1,500mins video call
For 3G phone @$138/month 360 mins. video call
& 600mins/ 600mins phone call, with ??? mins SMS (I forget it!). Total : @$246/month x 18 months contract. I need to pay $480 to buy a cam (with free of T-Flash card), no any prepaid.

男爵府

首頁

尾頁

跳至