嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

民房

combi手推車仔的車逢??

想請教combi手推車仔的車逢可以係邊到有得配�買呢?

好朋友給了我一架combi手推車仔, 個車逢只可"遮"到好小, 即係個逢係只可以遮到頭頂小小位置, 咁方間係咪有d車逢可以配落呢d車仔到, or combi 有否出到原裝呢d車逢配套呢??可以係邊到買到, 謝謝幫忙.

子爵府

Re: combi手推車仔的車逢??

你不如去反斗城買把esprit車仔傘好過啦!都係$7x,唔用拆出黎時又容易。

民房

Mcdull 寫道:
你不如去反斗城買把esprit車仔傘好過啦!都係$7x,唔用拆出黎時又容易。

mcdull

多謝提意, 但esprit車仔傘係點架?係咪好似一把umbrella咁加上去架車仔到定係點呢?

大宅

好媽媽勳章

大宅

好媽媽勳章

康嬰之城有得買車蓬,大約$15X

你打去COMBI代理問下有無得換

民房

yee618 寫道:
康嬰之城有得買車蓬,大約$15X

你打去COMBI代理問下有無得換

請問康嬰之城係邊到呢???

子爵府

無錯就係好似一把umbrella咁加上去架車仔到gei,其實反斗城仲有另外一隻平d gei,但我建議你買esprit係因為佢另外有個比較方面的位for 拆除或裝上把傘,唔使次次唔要把傘時都要擰個夾制至得law! 你去睇下就得架啦!

因為以我所知,combi 唔同型號的車仔逢裝法係有所不同gei,所以就算有全擋逢,你架車都裝到到gei。
感恩的豬媽 寫道:
[quote]

mcdull

多謝提意, 但esprit車仔傘係點架?係咪好似一把umbrella咁加上去架車仔到定係點呢?

大宅

好媽媽勳章

http://www.citybaby.com.hk/index2.htm
產品目錄.....日常用品

男爵府

我都想知康嬰之城0係邊呀.....唔該

男爵府

yee618, 我上過你提供個website到睇, 真係有好多野買喎.....好正, 唔該晒
yee618 寫道:
http://www.citybaby.com.hk/index2.htm
產品目錄.....日常用品

首頁

尾頁

跳至