跳至

首頁

尾頁

複式洋房

用緊咩片

盈盈用開pampers 但係而家盈盈用中碼好似細左d(一烏低身就見pet pet)但係用中碼又大得滯(下面有d阻住佢行)
唔知轉其他牌子會唔會好d? 想做用資料搜習
11月4日出世的囡囡猪 歡迎參觀HOME@盈盈www.babyhome.com.tw/bb/144751

洋房

Re: 用緊咩片

你試下用健力士, d size 大d!

大宅

Pampers L size i think too small...i havent use it few months.

You can try Merris , Goon ,Unicharm, neipa

if you baby still using Pampers M.. maybe you try Goon M. its bigger

我只講事實

複式洋房

samyat 寫道:
你試下用健力士, d size 大d!

我啱啱買左包健力士比盈盈try,99話好著過PAMPERS。不過健力士就貴D(M-$78*50PCS=$1.5) PAMPERS(M-$139*100PCS=$1.39)

呀!唔知有用開PAMPERS既MAMA有無發現PAMPERS近排D料差左,而家濕左會有D一舊舊唔似以前會好似棉花O甘濕左都一塊。

11月4日出世的囡囡猪 歡迎參觀HOME@盈盈www.babyhome.com.tw/bb/144751

複式洋房

Hi Annider,

我恩恩用咗pampers L 好耐, and 唔覺有問題喎... 聽日留意吓至得..

Kathy

annider-chan 寫道:
我啱啱買左包健力士比盈盈try,99話好著過PAMPERS。不過健力士就貴D(M-$78*50PCS=$1.5) PAMPERS(M-$139*100PCS=$1.39)

呀!唔知有用開PAMPERS既MAMA有無發現PAMPERS近排D料差左,而家濕左會有D一舊舊唔似以前會好似棉花O甘濕左都一塊。

複式洋房

我bb都用緊pampers(premium)大碼, 不過, 發覺自從pampers 換左design後, 覺得個cutting好似細左, bb仲試過有2次漏尿情況, 妳地bb會唔會咁呢?????

伯爵府

囡囡用緊nepia L,學習褲用huggies (瞓覺�去街用,無咁易漏)

複式洋房

今日吉之島特價,我買左fitti比盈盈,size & cutting都ok,吸水就未知,不過就平d .....$63/54pcs

首頁

尾頁

跳至