嬰兒用品

跳至

首頁

尾頁

大宅

有冇人去左海港城嬰兒服裝開倉呀?麻煩報料

由今日開始,有冇人已經去左?麻煩報料啦~~

大宅

Re: 有冇人去左海港城嬰兒服裝開倉呀?麻煩報料

lunch 去左喇, 多數都係6折, 有d半價, 衫係最多..disney 有d $30件咋..不過勁多人

其實同上次一樣, 不過今次果D 全部係夏天衫, 上次係WINTER 衫

大宅

請問有無泳衣及小朋友涼鞋賣呀?

yee79 寫道:
lunch 去左喇, 多數都係6折, 有d半價, 衫係最多..disney 有d $30件咋..不過勁多人

其實同上次一樣, 不過今次果D 全部係夏天衫, 上次係WINTER 衫

大宅

yee79 寫道:

洋房

有泳衣、浴袍及涼鞋賣。

珀珀,慧慧媽 寫道:

[quote]
yee79 寫道:

[/quote]

大宅

有泳衣呀!
小朋友涼鞋 <-小量吧 !

我買左disney 和尚袍 $10 each, 好抵呀

珀珀,慧慧媽 寫道:

[quote]
yee79 寫道:

[/quote]

大宅

有沒有玩具或精品呀 ? thanks.

大宅

係呀, 有得買, 泳衣我見到有d $79/件, 而鞋仔就30幾蚊, 原本$89蚊 (芝麻街), 不過我唔知涼鞋幾多錢, 但勁多人買鞋仔

我都有買和尚袍, 勁抵..$10/件

玩具都有, 不過唔多...

男爵府

想問下各位媽咪係海港城邊到啊, 有無地址可以提供啊, thx!!

大宅

我都買左d衫仔比亞b呀,都幾抵。

男爵府

cindy318 寫道:
我都買左d衫仔比亞b呀,都幾抵。

me too!! 好開心
全因為你,令我一生都佳美,你令我生命從空虛,化做傳奇,唯獨你是我拯救,我總不至死,直到永遠,從心底讚美!

水晶宮

2024年龍年勳章 虎到金來勳章 2018復活節勳章

No toys/accessary, mainly clothing/shoes/swimwear/feeding stuff e.g. PIYOPIYO(yellow duck?) & BABY OUTLET counter
Bought a lot HALLMARK BABIES, at below $100 each(aft discount)
Address is 3/F World Comm Bldg(next to D&G of Gateway)
Not so crowded aft lunch time ne...

首頁

尾頁

跳至