派對情報

跳至

首頁

尾頁

洋房

生日會想叫"到會", 有好介紹嗎?

希望試過"到會"的媽咪比吓意見. Thanks!

別墅

Re: 生日會想叫"到會", 有好介紹嗎?

我試過麥當勞到會生日會,有姐姐同小朋友玩,價錢都十分合理.

別墅

好媽媽勳章

我order左bridge到會,過兩日開party用,暫時可以講佢地的服務好好,我改左幾次menu,個女仔都好有耐性,回覆又快。至於食物的質素真係要過兩日先知,到時再同你分享啦。

男爵府

開心吸收勳章 好媽媽勳章

vitasoy

佢地的收費如何?可唔可以介紹下?
乜野原因你揀呢間呢?

梁媽媽

別墅

好媽媽勳章

其實我都係其他bk媽咪介紹,我search過佢又無乜bad comment,所以試下。收費方面真係好彈性,佢地有set餐單,亦都可以tailor made。我order左15個小朋友,30個大人的食品,包18項食物飲品餐具及送貨,$31xx。至於質素,過兩日就知,到時再同你地講。

別墅

好媽媽勳章

我個party完左啦,可以同大家分享下。
1. 唔知係司機唔識路定係黃雨的關係,送貨遲左半個鐘,差d搞到我失預算。
2. 到達會場佢地會負責餔好檯布,將食物放好。
3. 餐具供應非常充足,仲有好多用剩。
4. 除左一般的木筷子膠叉之外,仲有十幾隻平時屋企"畢"飯的膠殼,用黎"畢"食物,用起上黎好方便,都算細心。
5. 食物的份量好大份,例如壽司,一件就等於元氣1.5件,照燒雞扒唔似日式餐廳咁薄,反而係一大塊,所以預食物就真係要小 心。
6. 食物味道好好食,樣樣都做得好。
7. 食物的溫度keep得好,沙律同布甸keep到凍,而熱盤又keep到熱,我覺得呢樣好緊要。
總括黎講,除左遲左送貨之外,樣樣都好,值得考慮。

別墅

好媽媽勳章

比治餐飲服務27570161

別墅

A restaurant in TST east, also have catering. I tried before, very nice & healthy food.
Tel : 2868 4498

複式洋房

Try this one:

www.catering.com.hk Wilfred Catering Ltd.

Lots of choice and the price is reasonable and the food taste good.

It can even cancel the order at 8'o'clock for any emergency.

複式洋房

YES, I AGREE WITH "nsachung".

首頁

尾頁

跳至