親子旅遊

跳至

首頁
12345...9

尾頁

別墅

番禺長隆

我朋友剛剛去過長隆話家下得番好少動物
因為我會19/5去真係有D擔心
有無人知

伯爵府

Re: 番禺長隆

動物園有好多好多動物, 唔使驚. . .睇到你唔睇!!

複式洋房

去長隆......坐船 / 坐直通火車較方便呢?

別墅

馬戲係唔係一日只有1場晚上7:30

侯爵府

減齡達人勳章 親子王國15週年勳章 好媽媽勳章

maylinlam 寫道:
我朋友剛剛去過長隆話家下得番好少動物
因為我會19/5去真係有D擔心
有無人知

咁啱嘅, 我都係5月19日去呀! 妳坐船定坐車? 我就7:50分船, 同亞仔亞女, 老公要返工請唔到假, 要坐1:50pm船入黎join我地

除左動物園, 妳重會去邊處呀?

侯爵府

馬戲係唔係一日只有1場晚上7:30

係呀, 一日一場咋

水晶宮

Cherryma
記得6:30pm就好入定場拎定靚位睇馬戲呀,
我上次就坐第二蘭的第一行,有得同表演姐握手架,
而且又唔會有人係前面阻住.
另外你可以入左場坐定定買野食等開場.

侯爵府

MMM888 寫道:
Cherryma
記得6:30pm就好入定場拎定靚位睇馬戲呀,
我上次就坐第二蘭的第一行,有得同表演姐握手架,
而且又唔會有人係前面阻住.
另外你可以入左場坐定定買野食等開場.

知道, 多謝提點, thanks...thanks...thanks:mrgreen: :mrgreen:
不過, 希望樂樂啲飛現場賣得出啦, 最衰係自己無check清楚, 咁就$2xx, 可以食餐飯啦 :-( :-( :-(

別墅

cherryma

我搭車要12:00先上到去因中旅話船&hotel已full, 所以都幾曬時間

行程如下:
第一日
12:00-2:30 到達&醫肚
2:30-6:00 其褔新村
6:30 睇馬戲

第二日
Animal zoo

其實我都驚D時間好逼切你會去邊度玩
樂樂啲飛現場賣得出, 唔明點解你會買多

侯爵府

cherryma

我搭車要12:00先上到去因中旅話船&hotel已full, 所以都幾曬時間

行程如下:
第一日
12:00-2:30 到達&醫肚
2:30-6:00 其褔新村
6:30 睇馬戲

第二日
Animal zoo

其實我都驚D時間好逼切你會去邊度玩
樂樂啲飛現場賣得出, 唔明點解你會買多

我坐船去, 7:50am, 到左後如拿不到房(住長隆)會放低行李然後同亞仔亞女去歡樂世界, 老公就坐1:50pm班船入黎join我地, 到時先一齊去睇馬戲.
第二日會一早係泳池游水, check out後放低行李係酒店, 之後去動物園, 晚上坐6:00pm船, 所以5:00一定要返酒店坐車去碼頭

因為我無check清楚, 原來110cm先要買入場飛, 樂樂只有108cm, 但我三種入場劵都幫佢買晒, 所以都怕到時現場買唔出, 同埋唔知咁樣賣得唔得, 因為我幫中旅買係平過啲人係現場買, 希望無乜問題啦, 不過啲飛有效期至6月10日, 如賣唔出都可以返黎再試下係二手市場賣

我地可能係馬戲同動物園見到喎, 不如返黎再傾
妳幾多人去呀? 住長隆定祈福?

民房

Hello maylinlam,
我都係19/5 四大2小(有1位要買小童票)去長隆, 睇吓幫唔幫到你, 我坐永東巴士去, 看看怎樣聯絡吧.

別墅

我都係住長隆 酒店 & 安排第2天早上去泳池游水
我諗都大機會撞到
我同屋企人去一行7大3小
聽天氣報告 星期六會落雨

cherryma 寫道:
我地可能係馬戲同動物園見到喎, 不如返黎再傾
妳幾多人去呀? 住長隆定祈福?

民房

我攪錯咗, 應該係Cherryma, 我19/5去長隆, 你係咪有多咗的入場券, 我全部入場券都未買, 如果你有多的話, 我可以同你買, 看看怎樣聯絡.

大宅

我剛剛係長隆回來, 動物園的動物唔相信有人可以一日睇晒, 真係多到你唔睇, 我都係買唔到中旅套票, 自己係碼頭買船票再打電話去長隆酒店book房, 其實門票最平應該係到場買歡樂世界+馬戲團套票人民幣220, 另長隆酒店買動物園入場票人民幣96, 希望我無講錯!

侯爵府

我都係住長隆 酒店 & 安排第2天早上去泳池游水
我諗都大機會撞到
我同屋企人去一行7大3小
聽天氣報告 星期六會落雨

妳有小朋友點解唔去埋歡樂世界, 朋友說真係好好玩, 好玩過Disneyland + Ocean Park, 所以我先唔等老公同小朋友入去玩左先

侯爵府

Shirley116 寫道:
我攪錯咗, 應該係Cherryma, 我19/5去長隆, 你係咪有多咗的入場券, 我全部入場券都未買, 如果你有多的話, 我可以同你買, 看看怎樣聯絡.

Thanks
Pls check PM la

侯爵府

龍馬媽媽 寫道:
我剛剛係長隆回來, 動物園的動物唔相信有人可以一日睇晒, 真係多到你唔睇, 我都係買唔到中旅套票, 自己係碼頭買船票再打電話去長隆酒店book房, 其實門票最平應該係到場買歡樂世界+馬戲團套票人民幣220, 另長隆酒店買動物園入場票人民幣96, 希望我無講錯!

我幫中旅買套票, 加動物園入場劵都要$120(大人), 咁咪即係重貴左, 中旅話佢地買套票再另加入場係最平架 ?-( ?-( ?-(

別墅

其實都好想去埋歡樂世界
但因為我家仔仔好多機動遊戲玩唔到
(高度唔夠) :mrgreen: 所以決定取消

[/quote]

妳有小朋友點解唔去埋歡樂世界, 朋友說真係好好玩, 好玩過Disneyland + Ocean Park, 所以我先唔等老公同小朋友入去玩左先 [/quote]

別墅

我9﹕00太子上車你係邊到上車 & 住酒店/祈福

我19/5去長隆, 你係咪有多咗的入場券, 我全部入場券都未買, 如果你有多的話, 我可以同你買, 看看怎樣聯絡.

民房

我係9:20沙田上車(話係去長隆, 好似要係祈福轉車), 重劃咗前面的位(6個), 到時見啦!

我9﹕00太子上車你係邊到上車 & 住酒店/祈福

[quote]

我19/5去長隆, 你係咪有多咗的入場券, 我全部入場券都未買, 如果你有多的話, 我可以同你買, 看看怎樣聯絡.
[/quote]

首頁
12345...9

尾頁

跳至