自由報料

跳至

首頁

尾頁

侯爵府

醒目開學勳章 畀面勳章

游水保暖衣

小朋友兩歲多學游水,請問買那一個牌子的游水保暖衣好?
夏天背心保暖衣夠唔夠暖?還是要買長袖的全身衣呢?

請賜教!

複式洋房

Re: 游水保暖衣

SUMSUM BB
背心用途不大,可考慮長袖全身衣中午可昨防晒,晚上可保暖

別墅

I want to buy 游水保暖衣 to my 2-years old boy too. When can I buy it? Around how much is it? Should I buy a larger size so that my kid can wear it next year also? Pls advise. Many thanks

baby_yiu 寫道:
SUMSUM BB
背心用途不大,可考慮長袖全身衣中午可昨防晒,晚上可保暖

複式洋房

我囝囝件保暖衣係之前教練買,當時買大左,而今年剛剛好,游泳衣係貼身最保暖,我囝囝個件有隻手掌 LOGO,幾多錢已經唔記得,好似四佰左右

複式洋房

上年見又一城有得買,唔知有冇咁細件

大宅

舊年見響朗豪坊有間Body Glove有得賣,好細size既都有,都唔平架,不過唔知間鋪仲有無響度喇.....

子爵府

我早排係銅鑼灣一間潛水會買左件Body Glove(胸前有隻手掌 LOGO),原價$385,7折,$270。連身短袖+短褲。

男爵府

可唔可以講下係銅鑼灣邊間潛水會買到丫?

子爵府

Diving Adventure,軒尼詩道439-445號香島大廈2/F,近灣仔消防局。
電話:2572-2138

(聲明:我唔係幫人賣廣告)

子爵府

loklok05 寫道:
I want to buy 游水保暖衣 to my 2-years old boy too. When can I buy it? Around how much is it? Should I buy a larger size so that my kid can wear it next year also? Pls advise. Many thanks

保暖泳衣唔可以買太大,最緊要合身,你可以帶小朋友去試身。

首頁

尾頁

跳至