跳至

首頁

尾頁

別墅

你地 BB 有無坐學行車? 坐邊款呢?

BB依家好鍾意學行, 扶住梳化行去窗台再扶住窗台行去地櫃,一個U字咁來回行幾次, 我地要跟住佢驚佢跌低時撞親, 想買架學行車比佢自由行, 但老公話學行車對BB腳仔唔好, 又會撞花d 傢俬, 佢同事個B試過反車掘親隻手喎!

你地 BB 有無坐學行車? 坐邊款呢? 覺得好唔好呀?
Hello! I'm Daniel my daddy & mammy's treasure!

大宅

Re: 你地 BB 有無坐學行車? 坐邊款呢?

係呀!!唔使買啦!!學行車對BB腳仔唔好!!會腳尖行!!我B都無用了!!現在要教佢唔好用腳尖行!!都幾辛苦!!你可買張地毯或膠毯放係梳化前!
晴晴藍藍小天地[img align=right]http://lilypie.com/pic/060814/rHZZ.jpg[/img]

複式洋房

係呀, 我看過網頁話學行車會令到BB用咗小腿來行路, 如果佢地自然學行係需要用Pat Pat+大腿來行的。有D就話會O型腳。

侯爵府

BK Milk勳章

仲有呀, bb會依賴學行車, 唔識去平衡, 要俾佢試下跌下, 等佢識得用方法去平衡

首頁

尾頁

跳至