跳至

首頁

尾頁

子爵府

剖腹生產mami,傷口如何

我近排傷口成日痛,有時痛到標眼淚,問過醫生話可能神經線,我身體一向都好差,我都知我復原能力會好慢,但係生左4個幾月都係成日痛 :-( 而且呢排吾知係咪天氣熱成日陰d陰d痕痕地 :evil: 想睇下你地有無咁既情況

禁止訪問

Re: 剖腹生產mami,傷口如何

大宅

伴伴me ,

你係呢排突然痛番定係一路都痛呀?

我就唔痛, 不過條疤紅同有突起, 仲好痕添....

伯爵府

好媽媽勳章

好痕
好痕
好痕

大宅

我同你一樣,近排都有少少痛,但係我胎住佢個陣有粒纖維瘤,醫生話好細唔駛開刀,到依家開始痛返,我諗住會去bodycherk
澄澄小公主的家

大宅

痕囉
勁痕........嘿
有時仲痛, 不過只係飲完行血既野, 就會痛
突起晒....好想磨平佢....

伯爵府

好媽媽勳章 醒目開學勳章

起痕,有時痕到想死,有時掂佢又會痺痺地,痛就冇,不過個仔就成日用腳踩我口搞到勁痛囉

男爵府

我都有痕, 不過一時時, 有時打噴嚏都要就住,同埋

子爵府

我一直都痛,但程度吾同,阿b兩三個月時痛細左d,但係近期痛番大左,直情突然間抽住咁 :-( 我個傷口8寸長係紅色架仲有d肉牙,真難頂

大宅

伴伴me,
我都有d痛, 有時俾我個仔整到都幾鬼痛ka...但我e生話if只係條疤痕位就唔緊要, 主要因為d肉芽生長, 係正常..
but如果你真係痛到標眼淚, 可能嚴重過我喎...

大宅

好媽媽勳章 醒目開學勳章

我個傷口到依家都仲會有少少痕, 仲有少少突起,有時都會有d陰陰痛.
bb Kelvin 係12月12日出世!!!

Kelvin Lai's Blog!!! Welcome!!!

大宅

伴伴me
為何你的傷口8寸長o甘長, 我條傷口大約5寸,是紅色架有d肉牙.

伴伴me 寫道:
我一直都痛,但程度吾同,阿b兩三個月時痛細左d,但係近期痛番大左,直情突然間抽住咁 :-( 我個傷口8寸長係紅色架仲有d肉牙,真難頂 [/quote]

大宅

好媽媽勳章

我條疤都有紅同有d突起有d平o既,只係有小小痛和痕 :-(
雋彥bb出世重3.125kg

大宅

成條丘引咁... 同埋好痕 :cry:

大宅

我個傷口一d感覺都無,又無痕又無痛,不過就有少少突起,不過正常喎.我覺得反而第一次個傷口痛d同無咁靚.同埋第一次生完之後都有時會拿住拿住痛.今次無痛可能因為個傷口附近d神經死晒啩.話晒都俾人切咗兩次.

大宅

ruby168 寫道:
我條疤都有紅同有d突起有d平o既,只係有小小痛和痕 :-(

ME TOO

別墅

唔知你哋有冇發覺唔係好"Q"到腳呢?唔知係咪因為有個大肚腩所以唔得,亦或個傷口仍然好唔自在甘呢?不過有時都覺得有D戚戚地。D人話起碼一年唔好做劇烈運動"wo"

洋房

條疤紅同有突起, 仲好痕

大宅

我條巴仲係樹呀!!! :evil: 又係有d突起..依家就冇咩痕痛
28DEC2006 BIRTH

複式洋房

同大家一樣, 粉紅色有少少突起. 之前一直發覺巴痕附近的肉都係沒有感覺的, 好似痺痺地, 現在好似好一點, 我老公說係因為神經線未生番埋一齊!

聽人講生第二個時, 醫生可以幫手將這條芭痕磨平, 然後用一隻要拆的線, 咁個傷口就會好一點的, 唔知係咪呢?

首頁

尾頁

跳至