網購天地

跳至

首頁

尾頁

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

每日用手機同電腦LOGIN都會有金幣, 買嘢又會有, 想問大家儲嚟有無用過呢?不過煩在每日都有限額, 有時領完之後, 再俾錢買另一單, 又話當日已領夠唔俾我再領, 即係每日只可以買一單, 唔係就會蝕左啲金幣?

大宅

BK Milk勳章

有儲,每日login+手機+買野
一日可以有成90個
所以時間許可既話我會分開每一日比一次錢

高比簡  90個甘多  發表於 13-12-23 18:08

伯爵府

BK Milk勳章

kyrei 發表於 13-12-23 13:03
一日可以有成90個
所以時間許可既話我會分開每一日比一次錢 ...
係咪每日login ipad同desk top 都可以分別領兩次?

翡翠宮

2018復活節勳章 畀面勳章 環保接龍勳章 hashtag影視迷勳章

whisky511 發表於 13-12-23 13:13
係咪每日login ipad同desk top 都可以分別領兩次?
apps領一次, 電腦desktop領一次.

翡翠宮

kyrei 發表於 13-12-23 13:03
一日可以有成90個
所以時間許可既話我會分開每一日比一次錢 ...
但又要等幾日先發貨, 有時有嘢買想快d出貨嘛.同埋T MALL買嘢好似無淘金幣.

伯爵府

BK Milk勳章

goo_littlebb 發表於 13-12-23 13:17
但又要等幾日先發貨, 有時有嘢買想快d出貨嘛.同埋T MALL買嘢好似無淘金幣.
每付款可領多少架?

goo_littlebb  今朝買50, 有30金幣.  發表於 13-12-23 13:28

男爵府

有16000左右,但咩都換唔到

baby_ju  如果係16000rmb 就好了  發表於 13-12-24 11:08

大宅

BK Milk勳章

goo_littlebb 發表於 13-12-23 13:17
有D一早比錢佢都拖幾日架啦~我用開國際轉運,我通常都等夠20件先運落黎,每次20日唔洗都齊架啦

tmall我少買,佢D野唔係特別好但又通常會貴DD
佢有天貓分,但係無乜用.....

翡翠宮

appl428 發表於 13-12-23 13:25
我見有D係專俾淘金幣換架? 不過無試過.

翡翠宮

kyrei 發表於 13-12-23 13:25
有D一早比錢佢都拖幾日架啦~我用開國際轉運,我通常都等夠20件先運落黎,每次20日唔洗都齊架啦

tmall我少 ...
天貓分好似要電話號碼, 所以我登記唔到.

伯爵府

BK Milk勳章

appl428 發表於 13-12-23 13:25
我用過,有時提交訂單佢會問你用唔用?

伯爵府

BK Milk勳章

goo_littlebb 發表於 13-12-23 13:15
apps領一次, 電腦desktop領一次.
請問係dl邊個app?我頭先係ipad dl左個app,但入去佢話我今日一己領,我今日只係desk top領左炸

翡翠宮

引用:Quote:goo_littlebb+發表於+13-12-23+13:15

原帖由 whisky511 於 13-12-23 發表
請問係dl邊個app?我頭先係ipad dl左個app,但入去佢話我今日一己領,我今日只係desk top領左炸 ...
呢個囉,另外你去desktop領完,佢都會教你下載客戶端拎埋apps果一份。關唔關你今日用電腦領果陣未裝apps呢?可以聽日試下。

大宅

引用:Quote:kyrei+發表於+13-12-23+13:03+有儲,

原帖由 goo_littlebb 於 13-12-23 發表
T mall買野有天貓積分,可以下次喺天貓買野時扣返錢平少少,不過真係平好少

子爵府

2024年龍年勳章 2021可愛聖誕B勳章

我都拎黎買書 ( 淘寶個E-BOOK 店)

伯爵府

BK Milk勳章

goo_littlebb 發表於 13-12-23 13:44
呢個囉,另外你去desktop領完,佢都會教你下載客戶端拎埋apps果一份。關唔關你今日用電腦領果陣未裝apps呢 ...
我係desk top 領完佢都無教,即是我現在dl左係ipad先,明天就可以兩邊都領?

伯爵府

BK Milk勳章

回覆 goo_littlebb 的帖子

ipad找不到這個app,我係電話dl左,仲領埋添唔該你

翡翠宮

引用:Quote:goo_littlebb+發表於+13-12-23+13:44

原帖由 whisky511 於 13-12-23 發表
我係desk top 領完佢都無教,即是我現在dl左係ipad先,明天就可以兩邊都領?
電腦領完會見到呢個畫面喎

伯爵府

BK Milk勳章

貢奇怪嘅?本來未係手機dl app時,係desk top係見有75個淘市金,手機dl左app之後領完左,再返desk top睇得番45個?

goo_littlebb  唔知點解喎? 你睇下聽日係咪兩邊都有加  發表於 13-12-23 14:53

伯爵府

BK Milk勳章

依家兩邊都係42個,真係要睇明天,知道喇,原來係app玩淘金币红包转盘抽奖比佢扣在68個

首頁

尾頁

跳至