親子旅遊

跳至

首頁

尾頁

別墅

如題

大宅

我都唸住玩兩日呀!

珍珠宮

BK Milk勳章

回覆:新山legoland值得玩兩日嗎?

hea玩,1日樂園、1日水上樂園,可以呀

子爵府

我都諗住1日legoland,1日waterpark

侯爵府

環保接龍勳章

引用:我都諗住1日legoland,1日waterpark

原帖由 kaiyui_BB 於 13-12-26 發表
我都諗住1日legoland,1日waterpark
今日剛去完、因假人多、樣樣要排隊、
如果住得近、又有時間玩2曰慢慢玩。
我今日一天玩2樂園、都玩吾晒、期待下次再去、
而且我們上左去legoland 酒店大堂睇過、吾錯、大堂中央有隻大海盜船和城堡比小朋友玩下影下相、傍邊放了些lego比小朋友砌、

我係亞四...越忙越開心!上山下海樣樣佳能....

民房

回覆 vane 的帖子

假日? 你去時是星期幾 ? 馬來西亞現正是放緊新年假嗎 ?

大宅

如果去埋water park 就要2日啦!因為water park 好多人!但係我個日下午3點先去到,天氣有d 風,覺得d 水超凍,加上d 大型滑梯係超勁多人,所以我玩咗一個鐘就走啦!反而legoland 就ok , 我係25日去,雖然多人,但係都玩得晒所有嘢,排隊時間都唔耐,我哋由10點玩到7點,中間仲有時間比小朋友午睡tim !

大宅

多謝報料

禁止訪問

回覆:ktp-lkm 的帖子

大宅

HELLOKITTY2013 發表於 13-12-29 13:06
I stayed 2 night. I whole day went to legoland. First day went to kittyland. Then last day leave ear ...
想問你兩晚也是stay Traders hotel嗎?ok嗎?因將會(1/1) 入住此酒店。
另外,想問此酒店往返Legoland & Little big club 是否也很近?步行可以嗎?還是有shuttle bus? Or need to take a cab?

最後,想問下你有沒有玩Legoland water park? 好想一日過玩曬Legoland theme park & water park,因為1st day (1/1) 由新加坡過去新山,好似冇左半日,都打算先1/1先去Little Big club,晚上有時間去埋Johor premium outlets, 2nd day(2/1) 由1000-1900,就上午先玩Lefoland water park , 下午再玩theme park, 1900再乘車返聖淘沙酒店. 唔知會否太趕呢?

禁止訪問

回覆:LittleButter 的帖子

禁止訪問

禁止訪問

首頁

尾頁

跳至