自由講場

跳至

首頁

尾頁

洋房

點樣續PCCW固網電話...

最平可幾錢
搵邊個sales好
:-P

超級版主

2024勳章 2018復活節勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 超級版主 環保接龍勳章 大廚勳章 親子王國15週年勳章

Re: 點樣續PCCW固網電話...

我依家交緊$110一個月...其中有3個月free..
仲包來電顯示..3 line ....入線囉..
我打上去問架...佢街邊咪有d promote既..有d有得選禮品...
但我呢個plan 就無囉...平均一個月交$82.5
雖然我在線,但可能行開左

大宅

我都係同yinmelody一樣
另外送埋IDD(500mins/月)

珍珠宮

$110/MONTH, 簽一年
1) FREE 2個月
2) 送CALL WAITING & 來電顯示
3) 送$300 WELLCOME COUPON
4) 送$25000"專"上會積分, 可換$300電話費
5) 額外再送多$200 WELLCOME COUPON
平均:$25/MONTH

click here pccw

留一口氣,荒夜裡點一盞風燈,我們一路同行。

每一個結束,都是一個新開始;集合力量,繼續發聲,They can’t kill us all。

子爵府

1) FREE 2個月
2) 送$300 WELLCOME COUPON
3)送電子磅

不果你可以see see lee 到, 有bk ma 可以$25/月
http://www.baby-kingdom.com/modules/newbb/viewtopic.php?mode=viewtopic&topic_id=418891&forum=19&start=1215&viewmode=flat&order=0

大宅

nz 寫道:
1) FREE 2個月
2) 送CALL WAITING & 來電顯示
3) 送$300 WELLCOME COUPON
4) 送$25000"專"上會積分, 可換$300電話費
5) 額外再送多$200 WELLCOME COUPON
平均:$25/MONTH

我都係用緊呢個plan,$25/month

click here pccw

洋房

THANKS!
:-P

大宅

唔好意思!我屋企用PCCW固網電話,但已經無續很久,請問找邊位BK朋友可以幫我!因為我睇到你地續約條件好好,Thank!

大宅

小甜 寫道:
唔好意思!我屋企用PCCW固網電話,但已經無續很久,請問找邊位BK朋友可以幫我!因為我睇到你地續約條件好好,Thank!

唔駛架,你打電話叫佢寄cut form俾你,
或你直接去門市取!
然後寄俾佢,佢就有個部門跟進,
呢個部門offer 好好多架!

大宅

上星期有sales call 我話舊plan到期,offer $110 免兩月,免來電顯示+來電待接。送$300 wellcome coupon + 美的電水壺。 你地d送咁多既

大宅

kiwaiwong 寫道:
上星期有sales call 我話舊plan到期,offer $110 免兩月,免來電顯示+來電待接。送$300 wellcome coupon + 美的電水壺。 你地d送咁多既

因為你未寄cut form去,唔同部門跟架!

洋房

Can I have the sales' name ? Thanks in advance.

首頁

尾頁

跳至