自由報料

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

幫朋友求元朗保母!! 急!! thx!!

各位, 我好朋友岩岩生完囡囡而且請左1個印印, 但做左2個月又剛剛炒了, 箇中原因我諗大家都會明白. 但我朋友就黎要返工, 請問有冇mami 可以幫幫手, refer 1 d local 既保母, 去我fd 屋企湊 or 抱bb去保母屋企湊 都得, 請各位幫幫忙, 因為我同佢都唔熟識行情......

如果有介紹既, 請pm 我 or reply 我 la, thx!!
日日都要happy!!

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Re: 幫朋友求元朗保母!! 急!! thx!!

Happywoo

可否詳細要求時間..地址及價錢呀??pm我 :mrgreen:

伯爵府

我都知好似冇咩info 唔係幾好, 等我問下我個fd d details 先再pm 你ar, thx!
日日都要happy!!

伯爵府

mickey24

好多謝你回覆我, 但真係非常抱歉, 我昨日終於contact 到我個fd (因為佢好busy 咁湊囡, 冇時間同我講詳情佢想點), 佢話比我聽, 經過幾日冇工人既日子好辛苦, 好冇奈咁又叫番佢之前炒左個工人番黎做, 雖然我覺得好危險, 但佢都決定左咁做而且已經做左, so 我諗佢唔再諗住請保母...... 真係擔心佢返工之後個工人點對個囡.....

麻煩左你, 真係唔好意思...

日日都要happy!!

子爵府

2019新春慶豚圓 2019勳章

Happywoo

唔緊要我都係幫下朋友手車...因佢之前提過想幫佢99搵份兼職做,佢家住屯門如果下次有需要你再pm我啦....唔該晒先!!

伯爵府

係? 佢99住屯門ga? 佢係上門幫人湊定拎bb比佢湊ga? 因為我仲有個 fd 佢想搵人上佢屋企湊b, 都係屯門人....
日日都要happy!!

首頁

尾頁

跳至