潮流時尚

跳至

首頁

尾頁

伯爵府

2019新春慶豚圓 醒目開學勳章

請問仲有冇上樓舖買牌子既裙 (e.g. bcbg, marco jacob, moschino 等等)

如題!

我記得好耐之前曾經有人說過中環有得買, 不過而家唔知仲有冇??????

民房

Re: 請問仲有冇上樓舖買牌子既裙 (e.g. bcbg, marco jacob, moschino 等等)

小彬女,
pm 左比你啦!

^^

大宅

Re: 請問仲有冇上樓舖買牌子既裙 (e.g. bcbg, marco jacob, moschino 等等)

呢d牌子既裙好多地鋪都有啦.......

別墅

Yes. But I always wonder if they are "real" or not.
palaisdelea 寫道:
呢d牌子既裙好多地鋪都有啦.......

大宅

Sure , totally agreed.

but , the question is she seems not buy them in the real shops .

大宅

要小心!近日我朋友話深圳有好多鋪都有好多話貨板的名牌衫賣,好多都係假及有香港賣衫鋪去入貨!

大宅

要小心!近日我朋友話深圳有好多鋪都有好多話貨板的名牌衫賣,好多都係假及有香港賣衫鋪去入貨!

首頁

尾頁

跳至
熱門主題