論盡家傭

跳至

首頁

尾頁

洋房

我個工人真係太粗心.話說我帶埋佢去飲茶.佢居然洗杯洗到bb比熱水6到.仲一d歉意都無..我 都起.到晚上同c6講.我叫c6話佢囉.我c6所謂話都好soft.我平日强好多都吾見佢cry.居然我c6話佢.佢就cry住甘行左出廳.我c6都話吾係鬧你.我就有d 你整到我個仔sorry都無.仲算你無心都係你疏忽.仲要扮野.我見甘我咪隔一陣出廳睇下佢有無上吊羅.又企係到....咪話佢囉.你究竟明吾明先生講セ.你知吾知自己今日有做錯佢答我知喎!!我咪話if你係知就吾會咸我都吾知你咸乜..咸我就驚你呀.咸我就鬧多幾句.睇吓下次仲咸吾咸!!!

男爵府

你話比佢聽, 我都末倒返D熱水落你道, 喊乜春:tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

原文章由 ballchi 於 07-7-5 20:02 發表
我個工人真係太粗心.話說我帶埋佢去飲茶.佢居然洗杯洗到bb比熱水6到.仲一d歉意都無..我 都起.到晚上同c6講.我叫c6話佢囉.我c6所謂話都好soft.我平日强好多都吾見佢cry.居然我c6話佢.佢就cry住 ...

大宅

原文章由 ballchi 於 07-7-5 20:02 發表
我個工人真係太粗心.話說我帶埋佢去飲茶.佢居然洗杯洗到bb比熱水6到.仲一d歉意都無..我 都起.到晚上同c6講.我叫c6話佢囉.我c6所謂話都好soft.我平日强好多都吾見佢cry.居然我c6話佢.佢就cry住 ...

同佢講咁多做乜即,出紙比佢簽好過...
點知佢會唔會得閒就唔小心淥到阿b架∼

珍珠宮

2023年兔年勳章 畀面勳章 DHA勳章

D工人最鍾意係亞Sir 面前扮慘, 我係你就直接恨恨炳佢一獲...

我唔會叫老公出面同我話工人, 費事比機會佢係我老公面前做戲, 你知啦, D男人係心軟嫁, 一陣掉轉槍頭話番自己, 咪盞攪到為左個工人同老公嘈交.

所以我叫我老公, 無論我點對個工人都唔關佢事, 叫佢就算睇唔過眼都唔好出聲.

不過好彩, 到呢一刻我個工人都好醒目, 暫時都冇咩野炳過佢, 算佢知機

主 賜 平 安

公爵府

開心吸收勳章 畀面勳章 BK Milk勳章

係啦,點解佢地d眼淚咁快流出來,仲犀利過d演員,都唔使倍養感情 ,真係個個都可以金馬頒獎比佢地,好彩我老公唔buy呢套啫
原文章由 ecling 於 07-7-7 10:06 發表
D工人最鍾意係亞Sir 面前扮慘, 我係你就直接恨恨炳佢一獲...

我唔會叫老公出面同我話工人, 費事比機會佢係我老公面前做戲, 你知啦, D男人係心軟嫁, 一陣掉轉槍頭話番自己, 咪盞攪到為左個工人同老公嘈交.
...

水晶宮

有緊要野要鬧,我會"請"我c6出馬.
有次工人晚上十一點幾同阿女沖涼(因為我地去街去夜左),沖完涼餵完奶暗完阿女瞓,佢自己就跟住瞓,唔記得執番d沖涼野,我話比c6知,本來都只係呻下,點知佢唔出聲就行入房叫醒工人執野.
我就同工人保持良好關係!
只要阿sir唔理佢,話之佢咸又好笑又好啦!

首頁

尾頁

跳至