跳至

首頁

尾頁

複式洋房

有買Bumbo Chair既mami, 你o地BB而家仲肯唔肯坐Bumbo Chair? 
我係0705媽媽,想買一張Bumbo Chair俾BB,但又怕佢好快唔坐...

大宅

我剛剛買左張2手架, 我囡囡初頭坐都幾好奇既, 但之後每次放佢向到坐呢, 坐多一陣呢, 佢就唔多鐘意, 向到叫晒咁, 可能果張chair 坐左向到, 佢就唔可以周圍動, 所以坐得耐就唔鐘意啦...同埋要睇下你bb係咩size喎, 有d bb大隻d, 大脾大隻既呢, 好快就唔o岩坐架

原文章由 Chris1009 於 07-8-6 15:52 發表
有買Bumbo Chair既mami, 你o地BB而家仲肯唔肯坐Bumbo Chair? 
我係0705媽媽,想買一張Bumbo Chair俾BB,但又怕佢好快唔坐...

別墅

係咪lee張Chair 呀?

大宅

係呀, 我就係呢張囉

原文章由 chaco 於 07-8-6 16:00 發表
係咪lee張Chair 呀?

別墅

呀仔都肯坐住睇電視,不過就係敢望下我地,好似無安全感,我都擔心用唔得耐,因為衣家都好似迫咁(大 pat pat)

大宅

因之前見到斗斗城賣399唔捨得買,但係琴日係bb展見到299咁抵就買左一張,又係藍色,一返到黎比jamie試下,佢又ok喎,但係可能我bb比較細粒,我覺得佢後面仲有好多空位,so,比佢坐一陣就算
lu...我諗住都係我地大人食飯既時候比佢坐架咋,咁頭先lunch時間,我擺佢落去,開頭都無乜野,但係10分鐘之後,佢yi~wa~鬼叫,都唔知做乜,而家諗諗下買左張bumbo chair係咪多餘呢?

我mami寫左個blog比我呀,得閒黎睇下呀.....http://hk.myblog.yahoo.com/jamiequeenie/

別墅

我諗仲未習慣啫,bb緊係想人抱多D la, 開頭要陪下佢坐係隔離玩下,我諗會好D~

別墅

Chris1009, pls check PM!

原文章由 Chris1009 於 07-8-6 15:52 發表

複式洋房

原文章由 moondee 於 07-8-6 16:33 發表
因之前見到斗斗城賣399唔捨得買,但係琴日係bb展見到299咁抵就買左一張,又係藍色,一返到黎比jamie試下,佢又ok喎,但係可能我bb比較細粒,我覺得佢後面仲有好多空位,so,比佢坐一陣就算
lu...我諗住都係我地大人食飯 ...

小楟楟琴日都有試, 不過坐咗一陣, 就扭計, 所以冇買俾佢. ...
「教養孩童,使他走當行的道,就是到老,他也不偏離.」箴22︰6

大宅

唔記得講....lunch佢wi~wa鬼叫原來係痾左臭臭,arm arm我開歌歌比jamie聽,咁咪又擺佢落去坐囉,誰不知....哈哈哈...jamie又痾臭臭喎,我係度諗,佢坐左落去之後,兩隻手仔(long)住左,個動作似我地(豆)佢痾臭臭咁,所以佢以為要痾囉.....
p.s. jamie個排毒功能同mami一樣十分好

我mami寫左個blog比我呀,得閒黎睇下呀.....http://hk.myblog.yahoo.com/jamiequeenie/

伯爵府

醒目開學勳章 BK Milk勳章

原文章由 moondee 於 07-8-6 18:14 發表
唔記得講....lunch佢wi~wa鬼叫原來係痾左臭臭,arm arm我開歌歌比jamie聽,咁咪又擺佢落去坐囉,誰不知....哈哈哈...jamie又痾臭臭喎,我係度諗,佢坐左落去之後,兩隻手仔(long)住左,個動作似我地(豆)佢痾臭臭咁,所以 ...

我隻傻b都試過坐响bumbo chair度痾臭臭

複式洋房

Thank you for your feedbacks呀∼ 睇o黎都係有好有唔好,等我再諗o下會唔會買一張俾bb先

複式洋房

Ryan likes his bumbo chair a lot. The only shortcoming is he is a big baby and it won't be too long when he outgrows the seat. really doubtful if babies can use it until 14 months as it promotes.

複式洋房

我BB坐一陣就要抱抱,佢喜歡FISHER-PRICE有玩具O個張ROCKING CHAIR多的。我都覺得冇可能坐到14個月,成歲喎~

子爵府

我bb個胃唔好, 成日嘔奶, 所以雖然佢唔抗拒坐bumbo chair, 但每次只係坐倒幾分鐘就嘔奶:cry: :cry: :cry:

首頁

尾頁

跳至