懷孕前後

跳至

首頁

尾頁

複式洋房

9月17日開刀生完bb~~!!
到左尋晚d惡露已經無晒~!!
咁就食左一隻旦+1隻一舊豬腳~!!
點知d野又黎返~~~!!

咁係咪唔食得~
同埋點解會又黎返ga~?
仲有係鮮紅色血塊既~

有無人有咁既情況~thx~~

複式洋房

I also had the same problem. Finally, I consulted Chinese
Medicine doctor. after taking some Herbal Medicine. the
discharge completely off.

琥珀宮

玩具勳章 好媽媽勳章 醒目開學勳章 畀面勳章 叻叻勳章 2011精緻種植勳章 環保接龍勳章 BK猜猜猜慶中秋 BK Milk勳章

原文章由 yobi∼” 於 07-9-29 14:27 發表

咁係咪唔食得~
仲有係鮮紅色血塊既~

有無人有咁既情況~thx~~ ...

上次聽陪月講座, 如開刀後咁快食d行血o既野, eg 薑醋, 惡露會多返ga, 不過你又冇食薑 bor, 唔知你係咪仲食左其他行血o既野呢 ?

大宅

我都係咁啊~我16日生,係順產0既,又係前日食左隻蛋,依幾日又多番啊,咁我係唔係唔應該食呢?

原文章由 yobi∼” 於 07-9-29 14:27 發表

咁係咪唔食得~
仲有係鮮紅色血塊既~

有無人有咁既情況~thx~~ ...

複式洋房

原文章由 牛精仔 於 07-9-29 17:15 發表

上次聽陪月講座, 如開刀後咁快食d行血o既野, eg 薑醋, 惡露會多返ga, 不過你又冇食薑 bor, 唔知你係咪仲食左其他行血o既野呢 ?

無呀1隻旦~1舊豬腳only~
好多血塊出左黎~
之前返而無咩血塊~!!

首頁

尾頁

跳至